Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 132

Kcal / portion: 439

GBR (GI) / port: 2
Recept: 1755 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 6%
Fett: 9%
Kolhydrater: 6%
Fibrer: 3%
Ingredienser
Champinjoner färska 150.0 gram 2%
Körsbärstomater 250.0 gram 4%
Cannellinibönor konserverad 400.0 gram 24%
Fetaost 200.0 gram 34%
Kronärtskocka konserv} 300.0 gram 17%
Pinjenötter 50.0 gram 19%
Aluminiumfolie Äts ej
Kockskolan:
Så grillas grönsaker > Äts ej
Om utegrillning > Äts ej
Laga i kapprock > Äts ej
Kock: Anne, Kockskolan
Uppdragsgivare: Kunskapskokboken
Tillagning (30 min )
- Förbered grillen i god tid.
- Skiva champinjoner. Halvera körsbärstomater. Häll bort vätskan från kronärtskockorna. Häll bort vätskan från cannellinibönorna. Skölj dem i kallt vatten.
- Portionsfördela ingredienserna på folie. Smula över feta och strö över pinjenötter. Salta och peppra. Vik ihop paketet.
- Lägg paketen på grillen 5-10 minuter.
Kockens kommentar
Att tillaga mat inlindad i folie eller papper brukar kallas "i kapprock". Det är ett bra sätt att tillaga ömtåliga varor som fisk och grönsaker, som då blir mer kokt än stekt. Läs mer > Laga i kapprock.Passar till
Fler recept inom Grillat grönt
Liknande recept som Grillpaket med feta och cannellinibönor
-
Grillade grönsaker, grillad svamp
Tid: 10 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Vegetariskt grillspett med chévredip
Tid: 35 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Sofia
-
Grillade grönsaker på hög (tillbehör)
Tid: 15 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Verdure sott´olio di oliva - marinerade medelhavsgrönsaker under olivolja
Tid: 30 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Patrik, Smaka & Se ¤
-
Grillad grönsaksblandning
Tid: 30 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Limegrillad tomatsallad
Tid: 30 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Grillad bönsallad
Tid: 20 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Grillad majs
Tid: 20 min , Svårighet: Mkt lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Grillade skivade rotfrukter
Tid: 15 min (+ 20 min) , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Grillad fänkål med parmesan och parmachips (tillbehör)
Tid: 20 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Anne, Kockskolan