Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 194

Kcal / portion: 735

GBR (GI) / port: 2
Recept: 735 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 2%
Fett: 18%
Kolhydrater: 6%
Fibrer: 1%
Ingredienser
Pepparrot färsk 25.0 gram 2%
Äpple rött, syrligt 1.0 styck 7%
Creme fraiche 2.0 dl 88%
Citron juice+fruktkött 0.5 styck 3%
Kock: Anne, Kockskolan
Uppdragsgivare: Kunskapskokboken
Tillagning (12 min )
- Skala och finriv pepparrot. Kärna ur och finhacka äpple.
- Blanda pepparrot och äpple med crème fraiche. Pressa i citronjuice. Salta, peppra.
Kockens kommentar
Passar bäst till kallt eller varmt kött t.ex. burgare eller på smörgås.
Passar till
Fler recept inom Kål- och råkostsallader ¤
Liknande recept som Pepparrot- och äppelfraiche
-
Coleslaw Waldorf - amerikansk vitkålssallad
Tid: 25 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Grönkålssallad på blå kongo med äpple och feta
Tid: 15 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Rent-a-Chef
-
Lätt rödkålssallad
Tid: 35 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Tina Nordström
-
Rödkålssallad
Tid: 1 tim 10 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Skånsk brunkål av vitkål
Tid: 1 tim 25 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Pia, Kockskolan
-
Rotfruktssallad
Tid: 15 min , Svårighet: Mkt lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Kimchi, koreansk bancha (tillbehör)
Tid: 30 min (+ 144 tim) , Svårighet: Medel, Receptgivare: Magnus, Kockskolan
-
Rotsellerisallad
Tid: 10 min , Svårighet: Mkt lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Rödkålsallad med paranötter, dadlar och apelsin
Tid: 20 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Magnus, Kockskolan
-
Rödkålssallad med valnötter till maten
Tid: 30 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Anne, Kockskolan