Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

Squash

1.0 

styck

Mango

1.0 

styck

Päron färsk

1.0 

styck

Tomater

2.0 

st små

Jalapeno inlagd skivad

2.0 

tsk

Schalottenlök

2.0 

st små

Chiliflingor

1.0 

tsk

Lime färskpressad

1.0 

styck

 

Kockskolan:

 

Om sallader >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 39

Kcal / portion: 89

GBR (GI) / port: 2

Recept: 355 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 0%

Fett: 0%

Kolhydrater: 8%

Fibrer: 2%

(Tillagad portion: 227 gram)

Ingredienser

Visa:

Squash 1.0 styck 15%

Mango 1.0 styck 47%

Päron färsk 1.0 styck 18%

Tomater 2.0 st små 5%

Jalapeno inlagd skivad 2.0 tsk 0%

Schalottenlök 2.0 st små 7%

Chiliflingor 1.0 tsk 1%

Lime färskpressad 1.0 styck 3%

 

Kockskolan:

Om sallader > Äts ej

Tillagning (10 min )

  1. Skala och tärna squash, mango och päron. Hacka tomater och jalapeno. Skala och finhacka lök.
  2. Blanda ingredienserna med varandra. Strö chiliflingor och pressa limsesaft över.

Kockens kommentar

På bilden syns safaritomat (den mörka bollen), vilket dock är svår att få tag på.

Tips:
Rulla limen med handflatan under tryck. På så sätt får man ut mer saft ur frukten, när den sedan pressas. En rumstempererad citron ger också mer saft än en kall.

Fler recept inom Salsasallader ¤

Liknande recept som Safarisalsa