Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 32

Kcal / portion: 77

GBR (GI) / port: 1
Recept: 308 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 1%
Fett: 0%
Kolhydrater: 6%
Fibrer: 1%
Ingredienser
Tomater 3.0 st stora 34%
Gul lök 2.0 styck 34%
Vitlök torkad 3.0 klyftor 8%
Persilja 6.0 kvistar 2%
Koriander färsk 3.0 kvistar 0%
Strösocker 1.0 msk 18%
Vitvinsvinäger 3.0 msk 3%
Salt 0%
Kockskolan:
Om sallader > Äts ej
Kock: Petter, Kockskolan
Uppdragsgivare: Kunskapskokboken
Tillagning
- Blada av koriander och persilja. Finhacka. Skala och finhacka gul lök och vitlök. Fintärna tomater.
- Blanda ingredienserna. Salta lätt.
Kockens kommentar
Var försiktig med koriander, den har speciell och kraftfull smak som inte alla tycker om.
Passar till
Fler recept inom Salsasallader ¤
Liknande recept som Tomatsalsa
-
Tomatsalsa
Svårighet: Mkt lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Mexikansk bönsalsa
Tid: 15 min , Svårighet: Mkt lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Klassisk svensk mimosasallad
Tid: 10 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Mangosalsa
Tid: 15 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Papayasalsa
Tid: 12 min , Svårighet: Mkt lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Het tomatchilisås (utan socker)
Tid: 15 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare:
-
Melonsallad
Tid: 20 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Magnus, Kockskolan
-
Rabarber-och stjärnaniskompott till mat
Tid: 1 tim , Svårighet: Mkt lätt, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Papayasalsa med koriander och chili till ostron
Tid: 15 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Magnus, Kockskolan
-
Salsa tomatillo
Tid: 10 min , Svårighet: Mkt lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan