Ljummen spenatsallad med russin och mandel

Ljummen spenatsallad med russin och mandel

Lägg till ingredienser

Portioner: 4

Vitlök torkad

2.0 

klyftor

Mandelspån

2.0 

msk

Olivolja

2.0 

msk

Smör normalsaltat

2.0 

msk

Russin

1.0 

dl

Spenat färsk

300.0 

gram

 

Kockskolan:

 

Om sallader >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 168

Kcal / portion: 186

GBR (GI) / port: 1

Recept: 743 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 2%

Fett: 12%

Kolhydrater: 12%

Fibrer: 2%

(Tillagad portion: 110 gram)

Ingredienser

Visa:

Vitlök torkad 2.0 klyftor 2%

Mandelspån 2.0 msk 7%

Olivolja 2.0 msk 30%

Smör normalsaltat 2.0 msk 26%

Russin 1.0 dl 23%

Spenat färsk 300.0 gram 7%

 

Kockskolan:

Om sallader > Äts ej

Kock: Tina Nordström

Uppdragsgivare: Citygross

Tillagning (10 min )

  1. Skiva vitlöken tunt, bryn den svagt gyllengul tillsammans med mandeln i olja och smör i en stor vid stekpanna.
  2. Tillsatt russin och vänd i spenaten.

Passar till

Rödbetsrelish

Rödlökspizza

Fler recept inom Grönsakssallader ¤

Liknande recept som Ljummen spenatsallad med russin och mandel