Tomatsallad med rödlök, persilja och balsamvinäger

Foto: Martin Hanner, Spisa.nu ¤

Tomatsallad med rödlök, persilja och balsamvinäger

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

Tomater

6.0 

styck

Rödlök

1.0 

styck

Persilja till garnering

 

 

Balsamvinäger röd }

 

 

Salt och peppar

 

 

 

Kockskolan:

 

Om sallader >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 23

Kcal / portion: 42

GBR (GI) / port: 1

Recept: 167 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 1%

Fett: 0%

Kolhydrater: 4%

Fibrer: 1%

(Tillagad portion: 184 gram)

Ingredienser

Visa:

Tomater 6.0 styck 63%

Rödlök 1.0 styck 37%

Persilja till garnering 0%

Balsamvinäger röd } 0%

Salt och peppar 0%

 

Kockskolan:

Om sallader > Äts ej

Tillagning (10 min )

  1. Skala och finhacka lök. Finhacka persilja. Skiva tomater, salta och peppra lätt.
  2. Blanda tomater och lök. Häll över lite balsamvinäger. Garnera med persilja.

Fler recept inom Grönsakssallader ¤

Liknande recept som Tomatsallad med rödlök, persilja och balsamvinäger