Grönt till maten (174 recept)
Sortera efter:
Relevans,
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
-
Friterad svamp
Tid: 10 min , Svårighet: Mkt lätt
36 Kcal / 100g
14 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Stuvad vitkål (tillbehör)
Tid: 20 min , Svårighet: Lätt
62 Kcal / 100g
146 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Rotsellerisallad
Tid: 10 min , Svårighet: Mkt lätt
100 Kcal / 100g
71 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Apelsinkokta karotter (morötter)
Tid: 15 min , Svårighet: Lätt
170 Kcal / 100g
87 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Limegrillad tomatsallad
Tid: 30 min , Svårighet: Lätt
25 Kcal / 100g
49 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Kimchi, koreansk bancha (tillbehör)
Tid: 30 min (+ 144 tim) , Svårighet: Medel
19 Kcal / 100g
23 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Rödkålssallad med valnötter till maten
Tid: 30 min , Svårighet: Lätt
217 Kcal / 100g
211 Kcal / portion
GBR (GI) 2 / portion
-
Rödkålsallad med paranötter, dadlar och apelsin
Tid: 20 min , Svårighet: Lätt
144 Kcal / 100g
282 Kcal / portion
GBR (GI) 2 / portion
-
Gratinerad fänkål
Tid: 35 min , Svårighet: Lätt
31 Kcal / 100g
23 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Grillad bönsallad
Tid: 20 min , Svårighet: Lätt
73 Kcal / 100g
75 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion