Grönt till maten (174 recept)
Sortera efter:
Relevans,
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
-
Långkål, halländsk gräddstuvad grönkål
Tid: 1 tim , Svårighet: Medel
180 Kcal / 100g
225 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Champignons Bordelaise, bräserad svamp i rödvin
Tid: 15 min , Svårighet: Lätt
45 Kcal / 100g
53 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Friterad persilja
Tid: 5 min , Svårighet: Medel
35 Kcal / 100g
12 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Vitlöksgratinerade tomater (tillbehör)
Tid: 15 min , Svårighet: Lätt
99 Kcal / 100g
111 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Rotfruktssallad
Tid: 15 min , Svårighet: Mkt lätt
87 Kcal / 100g
143 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Grillad grönsaksblandning
Tid: 30 min , Svårighet: Lätt
14 Kcal / 100g
10 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Svamptimbal (tillbehör)
Tid: 40 min , Svårighet: Lätt
211 Kcal / 100g
170 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Aubergine i stället för potatis som tillbehör
Tid: 40 min (+ 35 min) , Svårighet: Lätt
20 Kcal / 100g
36 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Ratatouille, blandade grönsaker från Provence
Tid: 45 min , Svårighet: Lätt
27 Kcal / 100g
87 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Stuvade rotfrukter
Tid: 35 min , Svårighet: Lätt
89 Kcal / 100g
233 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion