Grönt till maten (174 recept)
Sortera efter:
Relevans,
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
-
Vegetariskt grillspett med chévredip
Tid: 35 min , Svårighet: Lätt
63 Kcal / 100g
196 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Kokta rödbetor - lätt måltid eller tillbehör
Tid: 1 tim , Svårighet: Mkt lätt
55 Kcal / 100g
146 Kcal / portion
GBR (GI) 18 / portion
-
Klassisk svensk mimosasallad
Tid: 10 min , Svårighet: Lätt
254 Kcal / 100g
438 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Grillade grönsaker på hög (tillbehör)
Tid: 15 min , Svårighet: Lätt
65 Kcal / 100g
156 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Ungsgratinerade tomater
Tid: 20 min , Svårighet: Lätt
64 Kcal / 100g
163 Kcal / portion
GBR (GI) 2 / portion
-
Lätt rödkålssallad
Tid: 35 min , Svårighet: Lätt
150 Kcal / 100g
91 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Gräddkokt grönkål med bacon
Tid: 15 min , Svårighet: Medel
198 Kcal / 100g
359 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Puylinspuré (tillbehör)
Tid: 20 min , Svårighet: Lätt
201 Kcal / 100g
365 Kcal / portion
GBR (GI) 5 / portion
-
Apelsin- och myntadoftande rödbetor (lätt måltid eller tillbehör)
Tid: 2 tim , Svårighet: Lätt
101 Kcal / 100g
210 Kcal / portion
GBR (GI) 6 / portion
-
Papayasalsa
Tid: 12 min , Svårighet: Mkt lätt
36 Kcal / 100g
56 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion