Grönt till maten (174 recept)
Sortera efter:
Relevans,
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
-
Mushy peas, grön ärtpuré
Tid: 20 min , Svårighet: Lätt
102 Kcal / 100g
135 Kcal / portion
GBR (GI) 4 / portion
-
Tomatsallad med rödlök, persilja och balsamvinäger
Tid: 10 min , Svårighet: Mkt lätt
23 Kcal / 100g
42 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Finsk morotslåda
Tid: 1 tim 15 min , Svårighet: Medel
87 Kcal / 100g
227 Kcal / portion
GBR (GI) 2 / portion
-
Champignons sautés, såterad/stekt svamp
Tid: 15 min , Svårighet: Mkt lätt
173 Kcal / 100g
92 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Kantarellstuvning
Tid: 15 min , Svårighet: Lätt
116 Kcal / 100g
229 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Broccoli med citrusdressing
Tid: 10 min , Svårighet: Mkt lätt
135 Kcal / 100g
110 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Mexikansk bönsalsa
Tid: 15 min , Svårighet: Mkt lätt
101 Kcal / 100g
609 Kcal / portion
GBR (GI) 19 / portion
-
Friterade panerade grönsaker
Tid: 20 min , Svårighet: Medel
111 Kcal / 100g
248 Kcal / portion
GBR (GI) 11 / portion
-
Grönkålssallad på blå kongo med äpple och feta
Tid: 15 min , Svårighet: Lätt
113 Kcal / 100g
144 Kcal / portion
GBR (GI) 2 / portion
-
Blomkålspaté (tillbehör)
Tid: 45 min (+ 1 tim) , Svårighet: Medel
79 Kcal / 100g
191 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion