Grönt till maten (174 recept)
Sortera efter:
Relevans,
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
-
Rabarber-och stjärnaniskompott till mat
Tid: 1 tim , Svårighet: Mkt lätt
24 Kcal / 100g
64 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Friterade lökringar, tre varianter
Tid: 30 min , Svårighet: Medel
182 Kcal / 100g
147 Kcal / portion
GBR (GI) 4 / portion
-
Melonsallad
Tid: 20 min , Svårighet: Medel
33 Kcal / 100g
141 Kcal / portion
GBR (GI) 11 / portion
-
Vichykokta morötter
Tid: 10 min , Svårighet: Lätt
39 Kcal / 100g
96 Kcal / portion
GBR (GI) 11 / portion
-
Skånsk brunkål av vitkål
Tid: 1 tim 25 min , Svårighet: Medel
61 Kcal / 100g
208 Kcal / portion
GBR (GI) 3 / portion
-
Ingefärsdoftande edamame- och äppelsallad
Tid: 45 min , Svårighet: Medel
95 Kcal / 100g
241 Kcal / portion
GBR (GI) 2 / portion
-
Kikärtsröra med tomat (tillbehör)
Tid: 10 min , Svårighet: Lätt
165 Kcal / 100g
229 Kcal / portion
GBR (GI) 5 / portion
-
Papayasalsa med koriander och chili till ostron
Tid: 15 min , Svårighet: Lätt
35 Kcal / 100g
11 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Maskrossallad med bacon eller Crottin
Svårighet: Lätt
171 Kcal / 100g
114 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Caponata, sililiansk sötsur grönsaksröra
Svårighet: Lätt
67 Kcal / 100g
243 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion