Lägg till ingredienser

Portioner: 4

Majskolv kokt konserv

400.0 

gram

Tomater

4.0 

styck

Jalapeno inlagd (Old el Paso)

0.5 

styck

Lime färskpressad

1.0 

styck

Dijonsenap ¤

2.0 

msk

Koriander färsk

5.0 

krukor

Olivolja

2.0 

msk

Salt och peppar

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 70

Kcal / portion: 148

GBR (GI) / port: 2

Recept: 591 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 2%

Fett: 4%

Kolhydrater: 7%

Fibrer: 2%

(Tillagad portion: 210 gram)

Ingredienser

Visa:

Majskolv kokt konserv 400.0 gram 37%

Tomater 4.0 styck 12%

Jalapeno inlagd (Old el Paso) 0.5 styck 1%

Lime färskpressad 1.0 styck 2%

Dijonsenap ¤ 2.0 msk 5%

Koriander färsk 5.0 krukor 5%

Olivolja 2.0 msk 38%

Salt och peppar 0%

Tillagning (25 min )

  1. Sätt ugnen på 250°C.
  2. Lägg majs på en plåt. Sätt in i ugnen i cirka 15 minuter så den blir lite rostad.
  3. Skär ett kryss i toppen på tomater. Skålla i kokande vatten. Spola i kallt vatten. Skala. Finhacka chili. Riv limeskal och pressa den. Grovhacka koriander.
  4. Blanda alla ingredienser till salsan. Smaka av med salt och peppar.

Fler recept inom Salsasallader ¤

Liknande recept som Rostad majssalsa