Svensk mat, husmanskost (194 recept)
Sortera efter:
Relevans,
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
-
Fyllda strömmingsflundror
Tid: 45 min , Svårighet: Medel
126 Kcal / 100g
615 Kcal / portion
GBR (GI) 8 / portion
-
Stekt salt sill med löksås
Tid: 40 min , Svårighet: Medel
155 Kcal / 100g
883 Kcal / portion
GBR (GI) 7 / portion
-
Bräserad hare med gräddsås på klassiskt vis
Tid: 7 tim (+ 48 tim) , Svårighet: Halvavancerat
185 Kcal / 100g
1080 Kcal / portion
GBR (GI) 6 / portion
-
Älggryta
Tid: 2 tim , Svårighet: Lätt
107 Kcal / 100g
549 Kcal / portion
GBR (GI) 10 / portion
-
Smörstekt gös med ansjovis, ägg och brynt smör
Tid: 40 min , Svårighet: Halvavancerat
215 Kcal / 100g
655 Kcal / portion
GBR (GI) 3 / portion
-
Knaperstekt siklöja
Tid: 30 min , Svårighet: Lätt
156 Kcal / 100g
696 Kcal / portion
GBR (GI) 7 / portion
-
Sillbullar med korintsås
Tid: 45 min (+ 24 tim) , Svårighet: Medel
151 Kcal / 100g
480 Kcal / portion
GBR (GI) 2 / portion
-
Hjortgryta, rådjursgryta
Tid: 2 tim , Svårighet: Lätt
87 Kcal / 100g
540 Kcal / portion
GBR (GI) 5 / portion
-
Viltköttbullar med stomppotatis
Tid: 30 min , Svårighet: Medel
178 Kcal / 100g
797 Kcal / portion
GBR (GI) 5 / portion
-
Pelle Janzons tigerbiff, Pelle Janssons tigerbiff (förrätt)
Tid: 10 min , Svårighet: Lätt
175 Kcal / 100g
385 Kcal / portion
GBR (GI) 10 / portion