Svensk mat, husmanskost (194 recept)
Sortera efter:
Relevans,
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
-
Sjötunga i smörsås med pressad potatis
Tid: 45 min , Svårighet: Medel
103 Kcal / 100g
471 Kcal / portion
GBR (GI) 7 / portion
-
Gratinerade torskhuvuden
Tid: 25 min , Svårighet: Medel
95 Kcal / 100g
478 Kcal / portion
GBR (GI) 6 / portion
-
Fiskgratäng
Tid: 1 tim , Svårighet: Lätt
175 Kcal / 100g
648 Kcal / portion
GBR (GI) 2 / portion
-
Mannagrynsgröt, mannagrynspudding
Tid: 30 min , Svårighet: Lätt
63 Kcal / 100g
352 Kcal / portion
GBR (GI) 6 / portion
-
Jansons frestelse
Tid: 1 tim 30 min , Svårighet: Lätt
188 Kcal / 100g
650 Kcal / portion
GBR (GI) 9 / portion
-
Havregrynsgröt
Tid: 10 min , Svårighet: Mkt lätt
76 Kcal / 100g
306 Kcal / portion
GBR (GI) 7 / portion
-
Lätt och luftig lutfiskpudding
Tid: 1 tim 30 min (+ 24 tim) , Svårighet: Halvavancerat
91 Kcal / 100g
536 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Risgrynsgröt, julgröt, tomtegröt
Tid: 1 tim , Svårighet: Lätt
94 Kcal / 100g
511 Kcal / portion
GBR (GI) 20 / portion
-
Sjuskinnsgröt
Tid: 30 min (+ 1 tim) , Svårighet: Lätt
95 Kcal / 100g
390 Kcal / portion
GBR (GI) 6 / portion
-
Lax och torsk i potatismos
Tid: 45 min (+ 1 tim) , Svårighet: Lätt
236 Kcal / 100g
842 Kcal / portion
GBR (GI) 6 / portion