Klassiska fiskrätter (40 recept)
Sortera efter:
Relevans,
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
-
Pepparrotsgädda
Tid: 45 min , Svårighet: Medel
133 Kcal / 100g
489 Kcal / portion
GBR (GI) 8 / portion
-
Torsk med äggsås
Tid: 30 min , Svårighet: Medel
93 Kcal / 100g
501 Kcal / portion
GBR (GI) 6 / portion
-
Torskrygg med skirat smör och potatis- och pepparrotsmos
Tid: 45 min , Svårighet: Medel
128 Kcal / 100g
594 Kcal / portion
GBR (GI) 7 / portion
-
Kokt hel lax, laxöring eller röding på klassiskt vis
Tid: 1 tim , Svårighet: Lätt
187 Kcal / 100g
647 Kcal / portion
GBR (GI) 9 / portion
-
Kall inkokt lax
Tid: 40 min (+ 1 tim) , Svårighet: Halvavancerat
197 Kcal / 100g
729 Kcal / portion
GBR (GI) 4 / portion
-
Klassisk laxaladåb - kall inkokt lax i gelé
Tid: 45 min (+ 4 tim) , Svårighet: Medel
201 Kcal / 100g
856 Kcal / portion
GBR (GI) 7 / portion
-
Lutfisk
Tid: 1 tim (+ 2 tim) , Svårighet: Lätt
94 Kcal / 100g
487 Kcal / portion
GBR (GI) 6 / portion
-
Gravad laxfisk
Tid: 10 min (+ 24 tim) , Svårighet: Lätt
260 Kcal / 100g
761 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Rimmad lax med dillstuvad potatis
Tid: 35 min , Svårighet: Lätt
108 Kcal / 100g
466 Kcal / portion
GBR (GI) 7 / portion
-
Laxqueneller, gäddqueneller och andra fiskbullar
Tid: 30 min , Svårighet: Halvavancerat
135 Kcal / 100g
605 Kcal / portion
GBR (GI) 5 / portion