Klassiska fiskrätter (40 recept)
Sortera efter:
Relevans,
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
-
[2]
-
Fiskpaté med räkor
Tid: 45 min , Svårighet: Medel
81 Kcal / 100g
84 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Klassisk inkokt makrill, kokt makrill
Tid: 45 min (+ 2 tim) , Svårighet: Lätt
226 Kcal / 100g
953 Kcal / portion
GBR (GI) 7 / portion
-
Gösfilé med remouladesås
Tid: 20 min , Svårighet: Lätt
152 Kcal / 100g
605 Kcal / portion
GBR (GI) 8 / portion
-
Brasgädda ā la Bengt
Tid: 1 tim (+ 30 min) , Svårighet: Medel
83 Kcal / 100g
425 Kcal / portion
GBR (GI) 6 / portion
-
Stekt abborre
Tid: 30 min , Svårighet: Lätt
113 Kcal / 100g
455 Kcal / portion
GBR (GI) 8 / portion
-
Sotare, svartbränd strömming
Tid: 45 min , Svårighet: Lätt
146 Kcal / 100g
566 Kcal / portion
GBR (GI) 8 / portion
-
Enkelpanerad strömming helt enkelt
Tid: 30 min , Svårighet: Lätt
145 Kcal / 100g
701 Kcal / portion
GBR (GI) 13 / portion
-
Fyllda strömmingsflundror
Tid: 45 min , Svårighet: Medel
126 Kcal / 100g
615 Kcal / portion
GBR (GI) 8 / portion
-
Stekt salt sill med löksås
Tid: 40 min , Svårighet: Medel
155 Kcal / 100g
883 Kcal / portion
GBR (GI) 7 / portion
-
Smörstekt gös med ansjovis, ägg och brynt smör
Tid: 40 min , Svårighet: Halvavancerat
215 Kcal / 100g
655 Kcal / portion
GBR (GI) 3 / portion
-
[2]