Klassiska fläsk- och korvrätter (18 recept)
Sortera efter:
Relevans,
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
-
Kokt fläsklägg med rotmos
Tid: 30 min (+ 3 tim) , Svårighet: Medel
173 Kcal / 100g
796 Kcal / portion
GBR (GI) 4 / portion
-
Stekt fläsk med löksås och skinnpotatis
Tid: 40 min , Svårighet: Lätt
161 Kcal / 100g
728 Kcal / portion
GBR (GI) 7 / portion
-
Griljerad kokt skinka (julskinka)
Tid: 3 tim , Svårighet: Medel
157 Kcal / 100g
212 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Bruna bönor med fläsk
Tid: 15 min , Svårighet: Mkt lätt
131 Kcal / 100g
627 Kcal / portion
GBR (GI) 23 / portion
-
Stekt blodpudding med fläsk och lingon
Tid: 15 min , Svårighet: Lätt
354 Kcal / 100g
1329 Kcal / portion
GBR (GI) 12 / portion
-
Bräckt skinka med ägg och skånsk potatis
Tid: 35 min , Svårighet: Medel
115 Kcal / 100g
414 Kcal / portion
GBR (GI) 6 / portion
-
Mjölkkokt fläskfilé
Tid: 30 min , Svårighet: Medel
114 Kcal / 100g
558 Kcal / portion
GBR (GI) 11 / portion
-
Grisfötter aladåb (i gelé)
Tid: 4 tim (+ 12 tim) , Svårighet: Lätt
132 Kcal / 100g
625 Kcal / portion
GBR (GI) 7 / portion
-
Senapspanerade stekta grisfötter
Tid: 20 min , Svårighet: Medel
167 Kcal / 100g
963 Kcal / portion
GBR (GI) 8 / portion
-
Rullsylta med rödbetor och kokt potatis
Tid: 2 tim 30 min (+ 12 tim) , Svårighet: Medel
222 Kcal / 100g
1073 Kcal / portion
GBR (GI) 7 / portion