Svensk mat, husmanskost (194 recept)
Sortera efter:
Relevans,
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
-
Strömmingslåda med fransk senap och tomatsås
Tid: 55 min , Svårighet: Medel
130 Kcal / 100g
610 Kcal / portion
GBR (GI) 7 / portion
-
Gräddstuvad renskav
Tid: 35 min (+ 30 min) , Svårighet: Lätt
152 Kcal / 100g
887 Kcal / portion
GBR (GI) 10 / portion
-
Kokta rödbetor - lätt måltid eller tillbehör
Tid: 1 tim , Svårighet: Mkt lätt
55 Kcal / 100g
146 Kcal / portion
GBR (GI) 18 / portion
-
Levergryta med fläsk
Tid: 30 min , Svårighet: Medel
121 Kcal / 100g
491 Kcal / portion
GBR (GI) 8 / portion
-
Laxkotletter helt enkelt
Tid: 25 min , Svårighet: Lätt
143 Kcal / 100g
568 Kcal / portion
GBR (GI) 8 / portion
-
Kycklingleversauté
Tid: 30 min , Svårighet: Medel
129 Kcal / 100g
722 Kcal / portion
GBR (GI) 18 / portion
-
Helstekt rödspätta meunière
Tid: 40 min , Svårighet: Lätt
163 Kcal / 100g
786 Kcal / portion
GBR (GI) 8 / portion
-
Skrubbskädda med brynt smör, rödbetor och kapris
Tid: 20 min , Svårighet: Medel
175 Kcal / 100g
531 Kcal / portion
GBR (GI) 2 / portion
-
Ugnslagad regnbåge (regngbågslax)
Tid: 1 tim , Svårighet: Medel
113 Kcal / 100g
693 Kcal / portion
GBR (GI) 5 / portion
-
Ugnslagad eller halstrad sik
Tid: 1 tim 15 min , Svårighet: Halvavancerat
83 Kcal / 100g
475 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion