Svensk mat, husmanskost (194 recept)
Sortera efter:
Relevans,
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
-
Köttbullsmacka med rödbetsmajonnäs
Tid: 15 min , Svårighet: Lätt
208 Kcal / 100g
446 Kcal / portion
GBR (GI) 2 / portion
-
Hjort- eller rådjursstek
Tid: 2 tim 30 min (+ 48 tim) , Svårighet: Medel
125 Kcal / 100g
806 Kcal / portion
GBR (GI) 5 / portion
-
Korvpanna med potatismos
Tid: 30 min , Svårighet: Lätt
193 Kcal / 100g
857 Kcal / portion
GBR (GI) 7 / portion
-
Sotare, svartbränd strömming
Tid: 45 min , Svårighet: Lätt
146 Kcal / 100g
566 Kcal / portion
GBR (GI) 8 / portion
-
Köttdagobert
Tid: 10 min , Svårighet: Lätt
168 Kcal / 100g
899 Kcal / portion
GBR (GI) 7 / portion
-
Stuvad blomkål (tillbehör)
Tid: 20 min , Svårighet: Lätt
63 Kcal / 100g
133 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Fläskkorv, julkorv, värmlandskorv eller grynkorv med rotmos
Tid: 55 min , Svårighet: Lätt
147 Kcal / 100g
598 Kcal / portion
GBR (GI) 5 / portion
-
Gammaldags späcksmörgås
Tid: 5 min , Svårighet: Mkt lätt
273 Kcal / 100g
308 Kcal / portion
GBR (GI) 2 / portion
-
Enkelpanerad strömming helt enkelt
Tid: 30 min , Svårighet: Lätt
145 Kcal / 100g
701 Kcal / portion
GBR (GI) 13 / portion
-
Renstek
Tid: 1 tim , Svårighet: Medel
125 Kcal / 100g
805 Kcal / portion
GBR (GI) 8 / portion