Svensk mat, husmanskost (194 recept)
Sortera efter:
Relevans,
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
-
Filé Oscar, kalvfilé på kungligt vis
Tid: 50 min , Svårighet: Medel
116 Kcal / 100g
473 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Isterband med dillstuvad potatis
Tid: 20 min , Svårighet: Medel
158 Kcal / 100g
740 Kcal / portion
GBR (GI) 12 / portion
-
Brasgädda ā la Bengt
Tid: 1 tim (+ 30 min) , Svårighet: Medel
83 Kcal / 100g
425 Kcal / portion
GBR (GI) 6 / portion
-
Långkål, halländsk gräddstuvad grönkål
Tid: 40 min , Svårighet: Medel
152 Kcal / 100g
250 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Stångkorv special
Tid: 30 min , Svårighet: Lätt
140 Kcal / 100g
580 Kcal / portion
GBR (GI) 12 / portion
-
Stekt abborre
Tid: 30 min , Svårighet: Lätt
113 Kcal / 100g
455 Kcal / portion
GBR (GI) 8 / portion
-
Patentsmörgås
Tid: 20 min , Svårighet: Lätt
154 Kcal / 100g
316 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Stuvad vitkål (tillbehör)
Tid: 20 min , Svårighet: Lätt
62 Kcal / 100g
146 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Saltrulle
Tid: 4 tim (+ 48 tim) , Svårighet: Mkt lätt
137 Kcal / 100g
206 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Bräserad älgstek på klassiskt vis
Svårighet: Medel
134 Kcal / 100g
711 Kcal / portion
GBR (GI) 8 / portion