Svensk mat, husmanskost (194 recept)
Sortera efter:
Relevans,
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
-
Fisk- och räksoppa
Tid: 15 min (+ 10 min) , Svårighet: Lätt
227 Kcal / 100g
541 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Klassisk kokt porterstek
Tid: 2 tim , Svårighet: Medel
172 Kcal / 100g
729 Kcal / portion
GBR (GI) 7 / portion
-
Kräftsoppa
Tid: 1 tim 40 min , Svårighet: Avancerat
115 Kcal / 100g
507 Kcal / portion
GBR (GI) 2 / portion
-
Pytt i panna
Tid: 35 min , Svårighet: Lätt
136 Kcal / 100g
476 Kcal / portion
GBR (GI) 6 / portion
-
Salta biten med impotatis, rimmad kokt oxbringa eller nötrulle
Tid: 30 min , Svårighet: Lätt
226 Kcal / 100g
875 Kcal / portion
GBR (GI) 7 / portion
-
Hummersoppa
Tid: 14 min , Svårighet: Lätt
99 Kcal / 100g
358 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Pepparrotskött, kokt klassisk kötträtt
Tid: 30 min (+ 3 tim) , Svårighet: Medel
109 Kcal / 100g
570 Kcal / portion
GBR (GI) 4 / portion
-
Tjälknöl (tjälknul)
Tid: 8 tim (+ 5 tim) , Svårighet: Medel
134 Kcal / 100g
510 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Älgstek i ugn
Tid: 3 tim , Svårighet: Medel
110 Kcal / 100g
630 Kcal / portion
GBR (GI) 6 / portion
-
Parisersmörgås (parisare)
Tid: 30 min , Svårighet: Medel
210 Kcal / 100g
525 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion