Svensk mat, husmanskost (194 recept)
Sortera efter:
Relevans,
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
-
Halstrad råbiff
Tid: 25 min , Svårighet: Lätt
135 Kcal / 100g
675 Kcal / portion
GBR (GI) 6 / portion
-
Potatisplättar av kokt potatis med fläsk och lingon
Tid: 40 min , Svårighet: Lätt
151 Kcal / 100g
597 Kcal / portion
GBR (GI) 12 / portion
-
Salta bitens köttsoppa, Uppsalasoppa
Tid: 45 min , Svårighet: Lätt
68 Kcal / 100g
492 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Klassisk inkokt makrill, kokt makrill
Tid: 45 min (+ 2 tim) , Svårighet: Lätt
226 Kcal / 100g
953 Kcal / portion
GBR (GI) 7 / portion
-
Klassiska kalvrulader med saltgurka, eller oxrulader
Tid: 1 tim 20 min , Svårighet: Lätt
182 Kcal / 100g
877 Kcal / portion
GBR (GI) 4 / portion
-
Skånsk äggakaka
Svårighet: Medel
190 Kcal / 100g
714 Kcal / portion
GBR (GI) 27 / portion
-
Klassisk korvkaka (leverpudding) med vitkålslingon
Svårighet: Medel
150 Kcal / 100g
705 Kcal / portion
GBR (GI) 3 / portion
-
Ugnstekt falukorv med ost- och äppelskivor
Tid: 50 min , Svårighet: Lätt
154 Kcal / 100g
779 Kcal / portion
GBR (GI) 6 / portion
-
Skomakarlåda
Tid: 45 min , Svårighet: Medel
193 Kcal / 100g
1113 Kcal / portion
GBR (GI) 3 / portion
-
Falukorvsgryta
Tid: 35 min , Svårighet: Lätt
106 Kcal / 100g
725 Kcal / portion
GBR (GI) 6 / portion