Svensk mat, husmanskost (194 recept)
Sortera efter:
Relevans,
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
-
Senapspanerade stekta grisfötter
Tid: 20 min , Svårighet: Medel
167 Kcal / 100g
963 Kcal / portion
GBR (GI) 8 / portion
-
Kålpudding
Tid: 1 tim 15 min , Svårighet: Lätt
140 Kcal / 100g
808 Kcal / portion
GBR (GI) 12 / portion
-
Bräckt kokt oxbringa, klassisk restmat
Svårighet: Lätt
170 Kcal / 100g
844 Kcal / portion
GBR (GI) 7 / portion
-
Raggmunk med lingon och fläsk
Tid: 40 min , Svårighet: Lätt
175 Kcal / 100g
830 Kcal / portion
GBR (GI) 12 / portion
-
Rimmad lax med dillstuvad potatis
Tid: 35 min , Svårighet: Lätt
108 Kcal / 100g
466 Kcal / portion
GBR (GI) 7 / portion
-
Skogssvampsoppa
Tid: 25 min , Svårighet: Lätt
98 Kcal / 100g
401 Kcal / portion
GBR (GI) 4 / portion
-
Laxqueneller, gäddqueneller och andra fiskbullar
Tid: 30 min , Svårighet: Halvavancerat
135 Kcal / 100g
605 Kcal / portion
GBR (GI) 5 / portion
-
Surströmmingsklämma
Tid: 25 min , Svårighet: Lätt
125 Kcal / 100g
952 Kcal / portion
GBR (GI) 17 / portion
-
Janssons frestelse
Tid: 1 tim 20 min , Svårighet: Lätt
200 Kcal / 100g
696 Kcal / portion
GBR (GI) 9 / portion
-
Brynt kålsoppa med frikadeller
Tid: 30 min , Svårighet: Medel
54 Kcal / 100g
374 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion