Svensk mat, husmanskost (194 recept)
Sortera efter:
Relevans,
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
-
Grisfötter aladåb (i gelé)
Tid: 4 tim (+ 12 tim) , Svårighet: Lätt
132 Kcal / 100g
625 Kcal / portion
GBR (GI) 7 / portion
-
Kokt rimmad oxbringa med rotmos
Tid: 30 min (+ 3 tim) , Svårighet: Medel
141 Kcal / 100g
728 Kcal / portion
GBR (GI) 3 / portion
-
Moule marinière - sjömanshustruns musslor
Tid: 35 min , Svårighet: Lätt
133 Kcal / 100g
692 Kcal / portion
GBR (GI) 4 / portion
-
Klassisk köttfärslimpa
Tid: 1 tim , Svårighet: Lätt
143 Kcal / 100g
893 Kcal / portion
GBR (GI) 6 / portion
-
Blodpudding kokt i mjölk
Tid: 15 min , Svårighet: Lätt
299 Kcal / 100g
1122 Kcal / portion
GBR (GI) 16 / portion
-
Lök- och potatissoppa
Tid: 25 min , Svårighet: Lätt
39 Kcal / 100g
314 Kcal / portion
GBR (GI) 3 / portion
-
Råraka med fläsk och lingon
Tid: 35 min , Svårighet: Lätt
309 Kcal / 100g
1124 Kcal / portion
GBR (GI) 15 / portion
-
Gravad laxfisk
Tid: 10 min (+ 24 tim) , Svårighet: Lätt
260 Kcal / 100g
761 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Gubbröra
Tid: 20 min , Svårighet: Lätt
206 Kcal / 100g
247 Kcal / portion
GBR (GI) 3 / portion
-
Solöga, Fågelbo
Tid: 10 min , Svårighet: Lätt
122 Kcal / 100g
182 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion