Svensk mat, husmanskost (194 recept)
Sortera efter:
Relevans,
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
-
Kåldolmar
Tid: 1 tim 30 min , Svårighet: Avancerat
109 Kcal / 100g
651 Kcal / portion
GBR (GI) 7 / portion
-
Pepparrotskött, kokt klassisk kötträtt
Tid: 30 min (+ 3 tim) , Svårighet: Medel
109 Kcal / 100g
570 Kcal / portion
GBR (GI) 4 / portion
-
Klassisk slottsstek, Herrgårdsstek
Tid: 2 tim 20 min , Svårighet: Medel
109 Kcal / 100g
588 Kcal / portion
GBR (GI) 6 / portion
-
Bönsoppa
Tid: 20 min , Svårighet: Lätt
110 Kcal / 100g
606 Kcal / portion
GBR (GI) 3 / portion
-
Halstrad kryddfylld forell
Tid: 20 min , Svårighet: Lätt
110 Kcal / 100g
377 Kcal / portion
GBR (GI) 2 / portion
-
Älgstek i ugn
Tid: 3 tim , Svårighet: Medel
110 Kcal / 100g
630 Kcal / portion
GBR (GI) 6 / portion
-
Slätgröt
Tid: 30 min , Svårighet: Mkt lätt
110 Kcal / 100g
390 Kcal / portion
GBR (GI) 5 / portion
-
Ugnslagad regnbåge (regngbågslax)
Tid: 1 tim , Svårighet: Medel
113 Kcal / 100g
693 Kcal / portion
GBR (GI) 5 / portion
-
Klassisk sillsallad
Tid: 20 min , Svårighet: Lätt
113 Kcal / 100g
179 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Stekt abborre
Tid: 30 min , Svårighet: Lätt
113 Kcal / 100g
455 Kcal / portion
GBR (GI) 8 / portion