Svensk mat, husmanskost (194 recept)
Sortera efter:
Relevans,
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
-
Kall inkokt lax
Tid: 40 min (+ 1 tim) , Svårighet: Halvavancerat
197 Kcal / 100g
729 Kcal / portion
GBR (GI) 4 / portion
-
Gotländsk fårsmäcka
Tid: 50 min , Svårighet: Lätt
168 Kcal / 100g
647 Kcal / portion
GBR (GI) 8 / portion
-
Klassisk laxaladåb - kall inkokt lax i gelé
Tid: 45 min (+ 4 tim) , Svårighet: Medel
201 Kcal / 100g
856 Kcal / portion
GBR (GI) 7 / portion
-
Flygande Jakob
Tid: 40 min , Svårighet: Lätt
190 Kcal / 100g
1061 Kcal / portion
GBR (GI) 11 / portion
-
Paltbröd med fläsk och vitsås
Tid: 15 min (+ 1 tim) , Svårighet: Medel
99 Kcal / 100g
608 Kcal / portion
GBR (GI) 25 / portion
-
Rödbetssoppa
Tid: 35 min , Svårighet: Lätt
74 Kcal / 100g
597 Kcal / portion
GBR (GI) 5 / portion
-
Klassisk sillsallad
Tid: 20 min , Svårighet: Lätt
113 Kcal / 100g
179 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Kokt krabba
Tid: 30 min (+ 24 tim) , Svårighet: Lätt
231 Kcal / 100g
777 Kcal / portion
GBR (GI) 9 / portion
-
Klassisk slottsstek, Herrgårdsstek
Tid: 2 tim 20 min , Svårighet: Medel
109 Kcal / 100g
588 Kcal / portion
GBR (GI) 6 / portion
-
Bräckt skinka med ägg och skånsk potatis
Tid: 35 min , Svårighet: Medel
115 Kcal / 100g
414 Kcal / portion
GBR (GI) 6 / portion