Svensk mat, husmanskost (194 recept)
Sortera efter:
Relevans,
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
-
Halstrad kryddfylld forell
Tid: 20 min , Svårighet: Lätt
110 Kcal / 100g
377 Kcal / portion
GBR (GI) 2 / portion
-
Pelle Janzons tigerbiff, Pelle Janssons tigerbiff (förrätt)
Tid: 10 min , Svårighet: Lätt
175 Kcal / 100g
385 Kcal / portion
GBR (GI) 10 / portion
-
Sjuskinnsgröt
Tid: 30 min (+ 1 tim) , Svårighet: Lätt
95 Kcal / 100g
390 Kcal / portion
GBR (GI) 6 / portion
-
Slätgröt
Tid: 30 min , Svårighet: Mkt lätt
110 Kcal / 100g
390 Kcal / portion
GBR (GI) 5 / portion
-
Klassisk svensk grönsakssoppa
Tid: 30 min , Svårighet: Medel
45 Kcal / 100g
395 Kcal / portion
GBR (GI) 2 / portion
-
Dillkyckling i sötsur sås
Tid: 30 min , Svårighet: Medel
87 Kcal / 100g
397 Kcal / portion
GBR (GI) 7 / portion
-
Silltårta
Tid: 40 min (+ 3 tim) , Svårighet: Medel
298 Kcal / 100g
397 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Skogssvampsoppa
Tid: 25 min , Svårighet: Lätt
98 Kcal / 100g
401 Kcal / portion
GBR (GI) 4 / portion
-
Potatis- och rotfruktssoppa
Tid: 25 min , Svårighet: Lätt
71 Kcal / 100g
408 Kcal / portion
GBR (GI) 2 / portion
-
Bräckt skinka med ägg och skånsk potatis
Tid: 35 min , Svårighet: Medel
115 Kcal / 100g
414 Kcal / portion
GBR (GI) 6 / portion