Svensk mat, husmanskost (194 recept)
Sortera efter:
Relevans,
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
-
Ättiksströmming, inlagd strömming
Tid: 20 min (+ 24 tim) , Svårighet: Lätt
204 Kcal / 100g
221 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Makaronipudding, makaronilåda
Tid: 50 min , Svårighet: Medel
131 Kcal / 100g
543 Kcal / portion
GBR (GI) 9 / portion
-
Scampi fritti, en 70-talsklassiker
Tid: 30 min , Svårighet: Medel
148 Kcal / 100g
875 Kcal / portion
GBR (GI) 9 / portion
-
Klassisk surstek
Tid: 3 tim (+ 192 tim) , Svårighet: Halvavancerat
151 Kcal / 100g
820 Kcal / portion
GBR (GI) 5 / portion
-
Får i kål, köttgryta av bog och/eller bringa
Tid: 1 tim 15 min , Svårighet: Lätt
85 Kcal / 100g
548 Kcal / portion
GBR (GI) 9 / portion
-
Gratinerade havskräftor
Tid: 20 min , Svårighet: Lätt
219 Kcal / 100g
1014 Kcal / portion
GBR (GI) 4 / portion
-
Kalvjärpe original
Tid: 45 min , Svårighet: Medel
216 Kcal / 100g
870 Kcal / portion
GBR (GI) 8 / portion
-
Potatis- och rotfruktssoppa
Tid: 25 min , Svårighet: Lätt
71 Kcal / 100g
408 Kcal / portion
GBR (GI) 2 / portion
-
Klassisk pitepalt ā la Wretman
Svårighet: Medel
216 Kcal / 100g
892 Kcal / portion
GBR (GI) 21 / portion
-
Höns- eller kycklingfrikassé
Tid: 1 tim , Svårighet: Medel
93 Kcal / 100g
538 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion