Svensk mat, husmanskost (194 recept)
Sortera efter:
Relevans,
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
-
Griljerad kokt skinka (julskinka)
Tid: 3 tim , Svårighet: Medel
157 Kcal / 100g
212 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Kalmarlåda med skånsk potatis
Tid: 50 min , Svårighet: Medel
155 Kcal / 100g
753 Kcal / portion
GBR (GI) 4 / portion
-
Biff Rydberg
Tid: 45 min , Svårighet: Medel
145 Kcal / 100g
600 Kcal / portion
GBR (GI) 5 / portion
-
Inlagd glasmästarsill
Tid: 10 min (+ 6 tim) , Svårighet: Lätt
209 Kcal / 100g
209 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Sprängd (rimmad) gås utan krås
Tid: 2 tim 30 min (+ 120 tim) , Svårighet: Avancerat
332 Kcal / 100g
538 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Torskrygg med skirat smör och potatis- och pepparrotsmos
Tid: 45 min , Svårighet: Medel
128 Kcal / 100g
594 Kcal / portion
GBR (GI) 7 / portion
-
Svensk klassisk ärtsoppa
Tid: 1 tim 30 min (+ 10 tim) , Svårighet: Medel
86 Kcal / 100g
676 Kcal / portion
GBR (GI) 8 / portion
-
Hemkokta sötvattenskräftor
Tid: 1 tim 40 min (+ 10 tim) , Svårighet: Medel
69 Kcal / 100g
276 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Smålandskroppkakor
Tid: 1 tim , Svårighet: Lätt
191 Kcal / 100g
877 Kcal / portion
GBR (GI) 15 / portion
-
Kycklingbullar, eller för fint folk pocherade kycklingqueneller
Tid: 1 tim , Svårighet: Medel
219 Kcal / 100g
735 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion