Svensk mat, husmanskost (194 recept)
Sortera efter:
Relevans,
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
-
Fisk- och räksoppa
Tid: 15 min (+ 10 min) , Svårighet: Lätt
227 Kcal / 100g
541 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Ugnslagad eller halstrad sik
Tid: 1 tim 15 min , Svårighet: Halvavancerat
83 Kcal / 100g
475 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Klassisk nässelsoppa
Tid: 35 min , Svårighet: Medel
38 Kcal / 100g
322 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Nikkaluoktasoppa
Tid: 30 min , Svårighet: Lätt
54 Kcal / 100g
433 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Klassisk köttsoppa
Tid: 2 tim , Svårighet: Lätt
44 Kcal / 100g
235 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Halstrad apelsinmakrill
Tid: 30 min , Svårighet: Medel
190 Kcal / 100g
960 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Lätt och luftig lutfiskpudding
Tid: 1 tim 30 min (+ 24 tim) , Svårighet: Halvavancerat
91 Kcal / 100g
536 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Gravad laxfisk
Tid: 10 min (+ 24 tim) , Svårighet: Lätt
260 Kcal / 100g
761 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Filé Oscar, kalvfilé på kungligt vis
Tid: 50 min , Svårighet: Medel
116 Kcal / 100g
473 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Långkål, halländsk gräddstuvad grönkål
Tid: 40 min , Svårighet: Medel
152 Kcal / 100g
250 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion