Svensk mat, husmanskost (194 recept)
Sortera efter:
Relevans,
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
-
Fiskpaté med räkor
Tid: 45 min , Svårighet: Medel
81 Kcal / 100g
84 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Vattgröt, vattengröt
Tid: 45 min , Svårighet: Mkt lätt
82 Kcal / 100g
319 Kcal / portion
GBR (GI) 10 / portion
-
Ugnslagad eller halstrad sik
Tid: 1 tim 15 min , Svårighet: Halvavancerat
83 Kcal / 100g
475 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Brasgädda ā la Bengt
Tid: 1 tim (+ 30 min) , Svårighet: Medel
83 Kcal / 100g
425 Kcal / portion
GBR (GI) 6 / portion
-
Får i kål, köttgryta av bog och/eller bringa
Tid: 1 tim 15 min , Svårighet: Lätt
85 Kcal / 100g
548 Kcal / portion
GBR (GI) 9 / portion
-
Svensk klassisk ärtsoppa
Tid: 1 tim 30 min (+ 10 tim) , Svårighet: Medel
86 Kcal / 100g
676 Kcal / portion
GBR (GI) 8 / portion
-
Hjortgryta, rådjursgryta
Tid: 2 tim , Svårighet: Lätt
87 Kcal / 100g
540 Kcal / portion
GBR (GI) 5 / portion
-
Dillkyckling i sötsur sås
Tid: 30 min , Svårighet: Medel
87 Kcal / 100g
397 Kcal / portion
GBR (GI) 7 / portion
-
Korngrynsgröt
Svårighet: Lätt
89 Kcal / 100g
348 Kcal / portion
GBR (GI) 3 / portion
-
Sjömansbiff, Bryggarbiff
Tid: 1 tim 30 min , Svårighet: Medel
89 Kcal / 100g
480 Kcal / portion
GBR (GI) 6 / portion