Svensk mat, husmanskost (194 recept)
Sortera efter:
Relevans,
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
-
Stekt fläsk med löksås och skinnpotatis
Tid: 40 min , Svårighet: Lätt
161 Kcal / 100g
728 Kcal / portion
GBR (GI) 7 / portion
-
Fläskpannkaka med lingon
Tid: 50 min , Svårighet: Lätt
223 Kcal / 100g
935 Kcal / portion
GBR (GI) 10 / portion
-
Klassisk räkcocktail (förrätt)
Tid: 15 min , Svårighet: Lätt
98 Kcal / 100g
102 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Klassisk nässelsoppa
Tid: 35 min , Svårighet: Medel
38 Kcal / 100g
322 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Oxstek (nötstek) i ugn tillagad på klassiskt vis
Tid: 30 min (+ 2 tim) , Svårighet: Medel
223 Kcal / 100g
317 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Inlagd sill
Tid: 20 min (+ 6 tim) , Svårighet: Lätt
174 Kcal / 100g
222 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Torsk med äggsås
Tid: 30 min , Svårighet: Medel
93 Kcal / 100g
501 Kcal / portion
GBR (GI) 6 / portion
-
Dillkyckling i sötsur sås
Tid: 30 min , Svårighet: Medel
87 Kcal / 100g
397 Kcal / portion
GBR (GI) 7 / portion
-
Klassisk kokt tunga med mos
Tid: 2 tim 30 min , Svårighet: Medel
94 Kcal / 100g
304 Kcal / portion
GBR (GI) 3 / portion
-
Biff ā la Lindström, originalet
Tid: 40 min , Svårighet: Medel
154 Kcal / 100g
319 Kcal / portion
GBR (GI) 2 / portion