Svensk mat, husmanskost (194 recept)
Sortera efter:
Relevans,
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
-
Gästgivarbiff - fylld lövbiff med ugnsbakad klyftpotatis
Tid: 35 min , Svårighet: Medel
114 Kcal / 100g
437 Kcal / portion
GBR (GI) 5 / portion
-
Bondomelett
Tid: 25 min , Svårighet: Lätt
129 Kcal / 100g
414 Kcal / portion
GBR (GI) 8 / portion
-
Rullsylta med rödbetor och kokt potatis
Tid: 2 tim 30 min (+ 12 tim) , Svårighet: Medel
222 Kcal / 100g
1073 Kcal / portion
GBR (GI) 7 / portion
-
Råbiff - biff tartar
Tid: 10 min , Svårighet: Mkt lätt
157 Kcal / 100g
580 Kcal / portion
GBR (GI) 2 / portion
-
Elefantöra
Tid: 30 min , Svårighet: Lätt
120 Kcal / 100g
559 Kcal / portion
GBR (GI) 7 / portion
-
Lapskojs, potatismos med kött
Tid: 45 min , Svårighet: Lätt
185 Kcal / 100g
875 Kcal / portion
GBR (GI) 7 / portion
-
Pressylta
Tid: 3 tim (+ 10 tim) , Svårighet: Avancerat
332 Kcal / 100g
597 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Klassisk köttsoppa
Tid: 2 tim , Svårighet: Lätt
44 Kcal / 100g
235 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Toast Skagen originalet
Tid: 30 min , Svårighet: Mkt lätt
237 Kcal / 100g
301 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Fiskpaté med räkor
Tid: 45 min , Svårighet: Medel
81 Kcal / 100g
84 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion