Svensk mat, husmanskost (194 recept)
Sortera efter:
Relevans,
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
-
Nikkaluoktasoppa
Tid: 30 min , Svårighet: Lätt
54 Kcal / 100g
433 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Köttfärspaj
Tid: 1 tim 30 min , Svårighet: Medel
276 Kcal / 100g
1189 Kcal / portion
GBR (GI) 2 / portion
-
Gösfilé med remouladesås
Tid: 20 min , Svårighet: Lätt
152 Kcal / 100g
605 Kcal / portion
GBR (GI) 8 / portion
-
Påsakorv, kokt köttfärsklassiker i påse
Tid: 1 tim 30 min , Svårighet: Medel
121 Kcal / 100g
859 Kcal / portion
GBR (GI) 7 / portion
-
Luffarstek/luffarbiff (fjäderbladsbogstek, flat iron steak)
Tid: 1 tim , Svårighet: Lätt
167 Kcal / 100g
741 Kcal / portion
GBR (GI) 5 / portion
-
Klassisk oxsvanssoppa
Tid: 4 tim 30 min , Svårighet: Medel
79 Kcal / 100g
680 Kcal / portion
GBR (GI) 2 / portion
-
Fattiga riddare, french toast, pain perdu
Tid: 15 min , Svårighet: Lätt
136 Kcal / 100g
335 Kcal / portion
GBR (GI) 5 / portion
-
Bräckt falukorv med bönor
Tid: 20 min , Svårighet: Lätt
146 Kcal / 100g
665 Kcal / portion
GBR (GI) 6 / portion
-
Svartsoppa med krås
Tid: 1 tim , Svårighet: Halvavancerat
81 Kcal / 100g
201 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Klassisk kalops, skånsk kalops, kålkalops
Tid: 20 min (+ 2 tim) , Svårighet: Lätt
104 Kcal / 100g
551 Kcal / portion
GBR (GI) 6 / portion