Kalori- och GI:
 
    
                Kcal / 100 gram: 116
 
    
                Kcal / portion: 332
 
    
                GBR (GI) / port: 0
Recept: 1327 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 12%
Fett: 7%
Kolhydrater: 2%
Fibrer: 1%
Ingredienser
Sejfilé 600.0 gram 37%
Blomkål helt huvud 0.5 huvud 7%
Hasselnötskärnor 1.0 dl 25%
Bladspenat färsk 100.0 gram 1%
Citron juice+fruktkött 1.0 styck 3%
Olivolja till stekning 3.0 msk 25%
Skapat av: Norsk Fisk
Tillagning (20 min )
- Dela upp blomkål i buketter. Grovhacka hasselnötter. Skär upp fisk i portionsbitar. Stek fisken ca 1 minut på varje sida och håll varm.
- I samma panna steker du blomkål i olivolja tills den får fin färg. Tillsätt nötter, bladspenat, salt och peppar. Smaka av med citronsaft.
Kockens kommentar
När du lagar allt i samma panna spar du inte bara in på disken. Smakerna blandas också på ett förträffligt sätt.Fler recept inom Pannstekt, halstrad vitfisk
Liknande recept som Stekt sej – allt i en och samma panna
- 
                
                    Klassisk pannfiskTid: 15 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: 
- 
                
                    Stekt abborreTid: 30 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan 
- 
                
                    Axels ostpanerade abborrfavoritTid: 30 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan 
- 
                
                    Skärvassaabborre i gräddsåsTid: 20 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Kockskolan 
- 
                
                    Stekt salt sill med löksåsTid: 40 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Kockskolan 
- 
                
                    Smörstekt gös med ansjovis, ägg och brynt smörTid: 40 min , Svårighet: Halvavancerat, Receptgivare: Tommy Myllymäki 
- 
                
                    Grönpanerad gösTid: 25 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Anne, Kockskolan 
- 
                
                    Rödpanerad gösTid: 25 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Anne, Kockskolan 
- 
                
                    Gösbiff med lökkompottTid: 25 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Petter, Kockskolan 
- 
                
                    Torskrygg med skirat smör och potatis- och pepparrotsmosTid: 45 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Anna, Kockskolan 
 
              
               Spara recept
                  Spara recept
                 Skriv ut recept
                  Skriv ut recept
                 Lägg i inköpslistan
                  Lägg i inköpslistan
                 Slumpa recept
                  Slumpa recept
                 
                     
                              