Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 116

Kcal / portion: 332

GBR (GI) / port: 0
Recept: 1327 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 12%
Fett: 7%
Kolhydrater: 2%
Fibrer: 1%
Ingredienser
Sejfilé 600.0 gram 37%
Blomkål helt huvud 0.5 huvud 7%
Hasselnötskärnor 1.0 dl 25%
Bladspenat färsk 100.0 gram 1%
Citron juice+fruktkött 1.0 styck 3%
Olivolja till stekning 3.0 msk 25%
Skapat av: Norsk Fisk
Tillagning (20 min )
- Dela upp blomkål i buketter. Grovhacka hasselnötter. Skär upp fisk i portionsbitar. Stek fisken ca 1 minut på varje sida och håll varm.
- I samma panna steker du blomkål i olivolja tills den får fin färg. Tillsätt nötter, bladspenat, salt och peppar. Smaka av med citronsaft.
Kockens kommentar
När du lagar allt i samma panna spar du inte bara in på disken. Smakerna blandas också på ett förträffligt sätt.Fler recept inom Pannstekt, halstrad vitfisk
Liknande recept som Stekt sej – allt i en och samma panna
-
Klassisk pannfisk
Tid: 15 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare:
-
Stekt abborre
Tid: 30 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Axels ostpanerade abborrfavorit
Tid: 30 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Skärvassaabborre i gräddsås
Tid: 20 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Kockskolan
-
Stekt salt sill med löksås
Tid: 40 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Kockskolan
-
Smörstekt gös med ansjovis, ägg och brynt smör
Tid: 40 min , Svårighet: Halvavancerat, Receptgivare: Tommy Myllymäki
-
Grönpanerad gös
Tid: 25 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Rödpanerad gös
Tid: 25 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Gösbiff med lökkompott
Tid: 25 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Torskrygg med skirat smör och potatis- och pepparrotsmos
Tid: 45 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Anna, Kockskolan