Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

Sejfilé

600.0 

gram

Rågmjöl fullkorn

2.0 

dl

Körsbärstomater

15.0 

styck

Dragon färsk

1.0 

kruka

Grädde

3.0 

dl

Schalottenlök

1.0 

styck

Rapsolja

2.0 

msk

Salt och peppar

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 182

Kcal / portion: 562

GBR (GI) / port: 1

Recept: 2247 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 11%

Fett: 12%

Kolhydrater: 7%

Fibrer: 2%

(Tillagad portion: 308 gram)

Ingredienser

Visa:

Sejfilé 600.0 gram 22%

Rågmjöl fullkorn 2.0 dl 16%

Körsbärstomater 15.0 styck 3%

Dragon färsk 1.0 kruka 0%

Grädde 3.0 dl 48%

Schalottenlök 1.0 styck 1%

Rapsolja 2.0 msk 10%

Salt och peppar 0%

Skapat av: Norsk Fisk

Tillagning (15 min )

  1. Finhacka dragon. Skala och finhacka schalottenlök. Dela tomater på mitten. Dela fisken i portionsbitar.
  2. Salta och panera fisken i rågmjöl. Stek knaprig i rapsolja, cirka 2 minuter på varje sida. Lägg på hushållspapper.
  3. Använd samma panna. Lägg i schalottenlöken, dragonen, tomaterna och grädde. Låt reducera cirka 1 1/2 minut. Smaka av med salt och peppar.
  4. Servera gärna med kokt potatis.

Kockens kommentar

Dett är enkelt och går fort att laga allt i samma panna. Dessutom blir det gott eftersom smakerna blandas på bästa sätt.

Fler recept inom Pannstekt, halstrad vitfisk

Liknande recept som Klassisk pannfisk