Pannstekt, halstrad vitfisk (36 recept)
Sortera efter:
Relevans,
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
-
Klassisk pannfisk
Tid: 15 min , Svårighet: Lätt
182 Kcal / 100g
562 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Stekt abborre
Tid: 30 min , Svårighet: Lätt
113 Kcal / 100g
455 Kcal / portion
GBR (GI) 8 / portion
-
Axels ostpanerade abborrfavorit
Tid: 30 min , Svårighet: Lätt
140 Kcal / 100g
598 Kcal / portion
GBR (GI) 7 / portion
-
Skärvassaabborre i gräddsås
Tid: 20 min , Svårighet: Medel
129 Kcal / 100g
498 Kcal / portion
GBR (GI) 8 / portion
-
Stekt salt sill med löksås
Tid: 40 min , Svårighet: Medel
155 Kcal / 100g
883 Kcal / portion
GBR (GI) 7 / portion
-
Smörstekt gös med ansjovis, ägg och brynt smör
Tid: 40 min , Svårighet: Halvavancerat
215 Kcal / 100g
655 Kcal / portion
GBR (GI) 3 / portion
-
Grönpanerad gös
Tid: 25 min , Svårighet: Medel
189 Kcal / 100g
826 Kcal / portion
GBR (GI) 7 / portion
-
Rödpanerad gös
Tid: 25 min , Svårighet: Medel
245 Kcal / 100g
1465 Kcal / portion
GBR (GI) 6 / portion
-
Gösbiff med lökkompott
Tid: 25 min , Svårighet: Medel
95 Kcal / 100g
456 Kcal / portion
GBR (GI) 4 / portion
-
Torskrygg med skirat smör och potatis- och pepparrotsmos
Tid: 45 min , Svårighet: Medel
128 Kcal / 100g
594 Kcal / portion
GBR (GI) 7 / portion