Lutfisk (11 recept)
- Sortera efter:
- Relevans,
- Kcal/100g,
- Kcal/port,
- GBR/GI
- 
                
                    LutfiskTid: 1 tim (+ 2 tim) , Svårighet: Lätt   94 Kcal / 100g   487 Kcal / portion   GBR (GI) 6 / portion 
- 
                
                    Saltbakad lutfisk med kalvsky smaksatt med äpple och kryddpeppar, gurksalsa och selleripuréTid: 1 tim (+ 3 tim) , Svårighet: Halvavancerat   65 Kcal / 100g   367 Kcal / portion   GBR (GI) 1 / portion 
- 
                
                    Lutfisk i dillsås med ansjovisTid: 20 min (+ 24 tim) , Svårighet: Medel   87 Kcal / 100g   501 Kcal / portion   GBR (GI) 0 / portion 
- 
                
                    Lätt och luftig lutfiskpudding med sås på gröna ärterTid: 1 tim 30 min (+ 24 tim) , Svårighet: Halvavancerat   91 Kcal / 100g   534 Kcal / portion   GBR (GI) 0 / portion 
- 
                
                    Parmalindad lutfisk på ljummen bulgursallad med vårens primörerTid: 25 min , Svårighet: Medel   101 Kcal / 100g   870 Kcal / portion   GBR (GI) 6 / portion 
- 
                
                    Grillad lutfisk med ärtsallad och krämig chililime/lingonyoghurt och grov sardelltoastTid: 30 min (+ 24 tim) , Svårighet: Medel   77 Kcal / 100g   414 Kcal / portion   GBR (GI) 1 / portion 
- 
                
                    Lutfisk ”escabeche”, marinerad lutfisk med örtsallad och aioliTid: 30 min , Svårighet: Halvavancerat   139 Kcal / 100g   436 Kcal / portion   GBR (GI) 0 / portion 
- 
                
                    Pelles heta lutfiskTid: 20 min (+ 24 tim) , Svårighet: Medel   63 Kcal / 100g   184 Kcal / portion   GBR (GI) 0 / portion 
- 
                
                    Brandade à la Suedoise - provensalsk fiskröraTid: 15 min (+ 30 min) , Svårighet: Medel   99 Kcal / 100g   503 Kcal / portion   GBR (GI) 4 / portion 
- 
                
                    Lutfiskvårrulle med baconnubb, grönärtskräm och örtsalladTid: 30 min , Svårighet: Halvavancerat   158 Kcal / 100g   728 Kcal / portion   GBR (GI) 3 / portion 
 
                              