
Kasslergryta II
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 134

Kcal / portion: 718

GBR (GI) / port: 0
Recept: 2873 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 11%
Fett: 9%
Kolhydrater: 3%
Fibrer: 0%
Ingredienser
Kassler 1.0 kilo 37%
Curry ¤ 2.0 tsk 0%
Purjolök strimlad 3.0 dl 1%
Paprika grön 1.0 styck 1%
Paprika röd 1.0 styck 1%
Vitlök torkad 2.0 klyftor 1%
Tomatpuré konserv 2.5 msk 1%
Vetemjöl 2.0 msk 2%
Grönsaksbuljong } 2.5 dl 0%
Creme fraiche 5.0 dl 56%
Skapat av: Matidag
Tillagning
- Strimla paprikan. Pressa vitlöken. Strimla köttet.
- Fräs köttet med grönsaker, curry och vitlök. Låt det puttra tills grönsakerna är mjuka.
- Tillsätt tomatpure, rör om. Vispa ihop mjölet och buljongen till en slät redning, rör ned det i grytan. Ta av grytan från värmen och tillsätt crème fraîchen, låt det sedan få koka upp.
- Serveras gärna med ris.
Fler recept inom Kassler
Liknande recept som Kasslergryta II
-
Panngrillad kassler med grönsaksmix
Tid: 30 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Kassler Hawaii med klyftpotatis
Tid: 30 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Kassler med svarta bönor, tomat och gremolatakeso
Tid: 30 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Magnus, Kockskolan
-
Kassler med ananas
Tid: 30 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Sofia
-
Kasslerpytt med kålrot
Tid: 20 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Het kasslergryta med äpple
Tid: 20 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Anna, Kockskolan
-
Kasslergryta II
Svårighet: Lätt, Receptgivare:
-
Kassler på potatisbädd
Svårighet: Lätt, Receptgivare:
-
Kassler africana
Svårighet: Medel, Receptgivare:
-
Kasslergratäng
Svårighet: Lätt, Receptgivare: