Kasslergryta II

Kasslergryta II

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

Kassler

1.0 

kilo

Curry ¤

2.0 

tsk

Purjolök strimlad

3.0 

dl

Paprika grön

1.0 

styck

Paprika röd

1.0 

styck

Vitlök torkad

2.0 

klyftor

Tomatpuré konserv

2.5 

msk

Vetemjöl

2.0 

msk

Grönsaksbuljong }

2.5 

dl

Creme fraiche

5.0 

dl

Salt och peppar

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 134

Kcal / portion: 718

GBR (GI) / port: 0

Recept: 2873 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 11%

Fett: 9%

Kolhydrater: 3%

Fibrer: 0%

(Tillagad portion: 537 gram)

Ingredienser

Visa:

Kassler 1.0 kilo 37%

Curry ¤ 2.0 tsk 0%

Purjolök strimlad 3.0 dl 1%

Paprika grön 1.0 styck 1%

Paprika röd 1.0 styck 1%

Vitlök torkad 2.0 klyftor 1%

Tomatpuré konserv 2.5 msk 1%

Vetemjöl 2.0 msk 2%

Grönsaksbuljong } 2.5 dl 0%

Creme fraiche 5.0 dl 56%

Salt och peppar 0%

Skapat av: Matidag

Tillagning

  1. Strimla paprikan. Pressa vitlöken. Strimla köttet.
  2. Fräs köttet med grönsaker, curry och vitlök. Låt det puttra tills grönsakerna är mjuka.
  3. Tillsätt tomatpure, rör om. Vispa ihop mjölet och buljongen till en slät redning, rör ned det i grytan. Ta av grytan från värmen och tillsätt crème fraîchen, låt det sedan få koka upp.
  4. Serveras gärna med ris.

Fler recept inom Kassler

Liknande recept som Kasslergryta II