Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 120

Kcal / portion: 526

GBR (GI) / port: 19
Recept: 2102 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 8%
Fett: 2%
Kolhydrater: 16%
Fibrer: 0%
Ingredienser
Fläskfilé 1.0 styck 29%
Smör normalsaltat 2.0 msk 9%
Balsamvinäger röd } 4.0 msk 4%
Apelsinjuice 1.0 dl 2%
Tomatpuré konserv 2.0 msk 1%
Gul lök 2.0 styck 5%
Vitlök torkad 2.0 klyftor 1%
Sojasås 2.0 msk 1%
Kajennpepparpulver 0.5 tsk 0%
Ingefära tub 1.0 msk 1%
Jasminris 3.0 dl 48%
Tillbehör:
Kockskolan:
Så lagas fläskfilé > Äts ej
Kock: Anna, Kockskolan
Uppdragsgivare: Kunskapskokboken
Tillagning (40 min )
- Strimla fläskfilé. Finhacka lök.
- Smält smör i en panna. Häll på vinäger och juice. Rör ner tomatpuré. Blanda sedan i resten av ingredienserna utan kött. Koka upp.
- Lägg i köttet. Sjud i cirka 30 minuter.
- Koka ris enligt anvisning på paketet.
- Servera grytan med ris.
Fler recept inom Pannstekt, wokad fläskfilé
Liknande recept som Fläskfilé i het sås
-
Flygande fläskfilé
Tid: 25 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Fläskfilépanna
Svårighet: Lätt, Receptgivare: Arla
-
Fläskfilé i het sås
Tid: 40 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Anna, Kockskolan
-
Salviastekt fläskfilé med fikon
Tid: 30 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Fläskfilé med kantareller och vinbär
Tid: 30 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Bankad fläskfilé med olivtapenade
Tid: 25 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Mu sho, kinesisk marinerad fläskfilé
Tid: 25 min (+ 2 tim) , Svårighet: Medel, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Filégryta med champinjoner
Svårighet: Medel, Receptgivare:
-
Fläskfilé rosé
Svårighet: Medel, Receptgivare:
-
Festgryta med orientalisk smak
Svårighet: Medel, Receptgivare: