Fläskfilé rosé

Fläskfilé rosé

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

Fläskfilé

600.0 

gram

Hushållsmargarin 80% fett

1.5 

msk

Champinjoner färska

200.0 

gram

Gul lök

1.0 

styck

Köttbuljong avfettad

2.0 

dl

Creme fraiche

2.0 

dl

Chilisås tomat

2.0 

msk

Sojasås

0.5 

msk

Vitlök torkad

1.0 

klyfta

Rosépeppar

1.0 

msk

Bacon

100.0 

gram

Persilja

1.0 

msk

Salt och peppar

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 160

Kcal / portion: 478

GBR (GI) / port: 0

Recept: 1912 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 12%

Fett: 11%

Kolhydrater: 3%

Fibrer: 1%

(Tillagad portion: 299 gram)

Ingredienser

Visa:

Fläskfilé 600.0 gram 32%

Hushållsmargarin 80% fett 1.5 msk 7%

Champinjoner färska 200.0 gram 3%

Gul lök 1.0 styck 3%

Köttbuljong avfettad 2.0 dl 1%

Creme fraiche 2.0 dl 34%

Chilisås tomat 2.0 msk 1%

Sojasås 0.5 msk 0%

Vitlök torkad 1.0 klyfta 0%

Rosépeppar 1.0 msk 1%

Bacon 100.0 gram 18%

Persilja 1.0 msk 0%

Salt och peppar 0%

Skapat av: Matidag

Tillagning

  1. Skiva svampen. Finhacka löken. Finhacka vitlöken. Klipp persiljan.
  2. Skär filén i skivor och bryn den på båda sidorna i lite margarin. Tag upp den, salta och peppra.
  3. Fräs lök och svamp tills vätskan har kokat in och löken är mjuk. Vispa ned buljong och crème fraîche. Tillsätt chilisås, vitlök och soja. Låt såsen koka upp. Lägg i filéskivorna och låt allt koka samman några minuter.
  4. Klipp baconen i mindre bitar och knaperstek det. Låt rinna av på hushållspapper.
  5. Smaka av såsen. Strö över bacon, persilja och rosépeppar. Servera med potatismos, ris eller pasta.

Fler recept inom Pannstekt, wokad fläskfilé

Liknande recept som Fläskfilé rosé