
Fläskfilé rosé
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 160

Kcal / portion: 478

GBR (GI) / port: 0
Recept: 1912 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 12%
Fett: 11%
Kolhydrater: 3%
Fibrer: 1%
Ingredienser
Fläskfilé 600.0 gram 32%
Hushållsmargarin 80% fett 1.5 msk 7%
Champinjoner färska 200.0 gram 3%
Gul lök 1.0 styck 3%
Köttbuljong avfettad 2.0 dl 1%
Creme fraiche 2.0 dl 34%
Chilisås tomat 2.0 msk 1%
Sojasås 0.5 msk 0%
Vitlök torkad 1.0 klyfta 0%
Rosépeppar 1.0 msk 1%
Bacon 100.0 gram 18%
Persilja 1.0 msk 0%
Skapat av: Matidag
Tillagning
- Skiva svampen. Finhacka löken. Finhacka vitlöken. Klipp persiljan.
- Skär filén i skivor och bryn den på båda sidorna i lite margarin. Tag upp den, salta och peppra.
- Fräs lök och svamp tills vätskan har kokat in och löken är mjuk. Vispa ned buljong och crème fraîche. Tillsätt chilisås, vitlök och soja. Låt såsen koka upp. Lägg i filéskivorna och låt allt koka samman några minuter.
- Klipp baconen i mindre bitar och knaperstek det. Låt rinna av på hushållspapper.
- Smaka av såsen. Strö över bacon, persilja och rosépeppar. Servera med potatismos, ris eller pasta.
Fler recept inom Pannstekt, wokad fläskfilé
Liknande recept som Fläskfilé rosé
-
Flygande fläskfilé
Tid: 25 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Fläskfilépanna
Svårighet: Lätt, Receptgivare: Arla
-
Fläskfilé i het sås
Tid: 40 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Anna, Kockskolan
-
Salviastekt fläskfilé med fikon
Tid: 30 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Fläskfilé med kantareller och vinbär
Tid: 30 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Bankad fläskfilé med olivtapenade
Tid: 25 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Mu sho, kinesisk marinerad fläskfilé
Tid: 25 min (+ 2 tim) , Svårighet: Medel, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Filégryta med champinjoner
Svårighet: Medel, Receptgivare:
-
Fläskfilé rosé
Svårighet: Medel, Receptgivare:
-
Festgryta med orientalisk smak
Svårighet: Medel, Receptgivare: