Fläskfilépanna
Kalori- och GI:
Kcal / 100 gram: 121
Kcal / portion: 508
GBR (GI) / port: 12
Recept: 2031 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 9%
Fett: 4%
Kolhydrater: 12%
Fibrer: 0%
Ingredienser
Fläskfilé 1.0 styck 30%
Matlagningsgrädde 310.0 gram 25%
Svampbuljongtärning } 0.2 styck 0%
Körsbärstomater 10.0 styck 2%
Timjan färskhackad 1.0 msk 0%
Tillbehör:
Ris 3.0 dl 43%
Grönsallad 65.0 gram 0%
Kockskolan:
Så lagas fläskfilé > Äts ej
Kock: Arla
Tillagning
- Koka riset enligt anvisning på förpackningen.
- Skär köttet i skivor. Stek det i smör-&rapsolja i en panna 2 minuter på varje sida.
- Tillsätt grädde, buljongtärning och körsbärstomater, rör om och låt koka i 2 minuter. Strö över timjan.
- Servera med ris och grönsallad.
Fler recept inom Pannstekt, wokad fläskfilé
Liknande recept som Fläskfilépanna
-
Flygande fläskfilé
Tid: 25 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Fläskfilépanna
Svårighet: Lätt, Receptgivare: Arla
-
Fläskfilé i het sås
Tid: 40 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Anna, Kockskolan
-
Salviastekt fläskfilé med fikon
Tid: 30 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Fläskfilé med kantareller och vinbär
Tid: 30 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Bankad fläskfilé med olivtapenade
Tid: 25 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Mu sho, kinesisk marinerad fläskfilé
Tid: 25 min (+ 2 tim) , Svårighet: Medel, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Filégryta med champinjoner
Svårighet: Medel, Receptgivare:
-
Fläskfilé rosé
Svårighet: Medel, Receptgivare:
-
Festgryta med orientalisk smak
Svårighet: Medel, Receptgivare: