Fläskfilépanna

Foto: Arla ¤

Fläskfilépanna

Lägg till ingredienser

Portioner: 4

Fläskfilé

1.0 

styck

Smör- & rapsolja (Arla)

 

 

Matlagningsgrädde

310.0 

gram

Svampbuljongtärning }

0.2 

styck

Körsbärstomater

10.0 

styck

Timjan färskhackad

1.0 

msk

 

Tillbehör:

 

Ris

3.0 

dl

Grönsallad

65.0 

gram

 

Kockskolan:

 

Så lagas fläskfilé >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 121

Kcal / portion: 508

GBR (GI) / port: 12

Recept: 2031 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 9%

Fett: 4%

Kolhydrater: 12%

Fibrer: 0%

(Tillagad portion: 419 gram)

Ingredienser

Visa:

Fläskfilé 1.0 styck 30%

Smör- & rapsolja (Arla) 0%

Matlagningsgrädde 310.0 gram 25%

Svampbuljongtärning } 0.2 styck 0%

Körsbärstomater 10.0 styck 2%

Timjan färskhackad 1.0 msk 0%

 

Tillbehör:

Ris 3.0 dl 43%

Grönsallad 65.0 gram 0%

 

Kockskolan:

Så lagas fläskfilé > Äts ej

Kock: Arla

Tillagning

  1. Koka riset enligt anvisning på förpackningen.
  2. Skär köttet i skivor. Stek det i smör-&rapsolja i en panna 2 minuter på varje sida.
  3. Tillsätt grädde, buljongtärning och körsbärstomater, rör om och låt koka i 2 minuter. Strö över timjan.
  4.  Servera med ris och grönsallad.

Fler recept inom Pannstekt, wokad fläskfilé

Liknande recept som Fläskfilépanna