Chiliyoghurt med persilja

Chiliyoghurt med persilja

Lägg till ingredienser

Färdig sås dl: 2

Matlagningsyoghurt

2.0 

dl

Persilja finhackad

1.0 

dl

Basilika finhackad

1.0 

dl

Chilifrukt grön hackad

1.5 

tsk

Salt

1.0 

krm

 

Kockskolan:

 

Om vita såser >

 

 

Om dippsåser >

 

 

Sås till stekt fisk >

 

 

Sås till ljust kött, fågel>

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 94

Kcal / portion: 119

GBR (GI) / port: 0

Recept: 238 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 3%

Fett: 7%

Kolhydrater: 5%

Fibrer: 0%

(Tillagad portion: 126 gram)

Ingredienser

Visa:

Matlagningsyoghurt 2.0 dl 95%

Persilja finhackad 1.0 dl 3%

Basilika finhackad 1.0 dl 1%

Chilifrukt grön hackad 1.5 tsk 3%

Salt 1.0 krm 0%

 

Kockskolan:

Om vita såser > Äts ej

Om dippsåser > Äts ej

Sås till stekt fisk > Äts ej

Sås till ljust kött, fågel> Äts ej

Tillagning (12 min )

  1. Grovhacka chili, persilja och basilika.
  2. Mixa med mixer eller i matberedare kryddorna med hälften av yoghurten. Tillsätt resten av yoghurten.

Kockens kommentar

Passar till stekt kött och fisk. Även som dippsås.

Passar till

Het kärlekskyckling

Fler recept inom Vita såser, bechamelsåser

Liknande recept som Chiliyoghurt med persilja