Mörka såser, skysåser (30 recept)
Sortera efter:
Relevans,
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
-
Sauce brune/Suce ragoût, brun grundsås
Tid: 30 min (+ 2 tim) , Svårighet: Halvavancerat
88 Kcal / 100g
94 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Jus lié, avredd sky
Tid: 15 min , Svårighet: Lätt
18 Kcal / 100g
19 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Jus lié, avredd sky på koncentrerad fond eller buljongtärning
Tid: 30 min , Svårighet: Lätt
31 Kcal / 100g
41 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Enkel svensk brun grundsås med tärning eller koncentrerad fond
Tid: 20 min , Svårighet: Lätt
49 Kcal / 100g
52 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Sauce Diable/Sauce piquante, pepparstark djävulssås
Tid: 20 min , Svårighet: Lätt
165 Kcal / 100g
153 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Mannerströms rödvinssås ¤
Tid: 45 min , Svårighet: Medel
169 Kcal / 100g
306 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Sauce Robert (robertsås), klassisk brun senapssås
Tid: 30 min , Svårighet: Medel
168 Kcal / 100g
171 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Sauce Madère/Sauce Porto, brun madeirasås eller portvinssås
Tid: 20 min , Svårighet: Lätt
133 Kcal / 100g
155 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Sauce Perigord/Périgueux, elegant mörk madeirasås med tryffel
Svårighet: Medel
122 Kcal / 100g
155 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Sås av steksky
Tid: 10 min , Svårighet: Lätt
96 Kcal / 100g
105 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion