Ljusa såser, veloutesåser (23 recept)
Sortera efter:
Relevans,
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
-
Velouté, ljus grundsås
Tid: 20 min , Svårighet: Lätt
85 Kcal / 100g
72 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Sauce supręme, superb ljus gräddsås
Tid: 40 min , Svårighet: Lätt
182 Kcal / 100g
186 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Enkel gräddsås
Tid: 8 min , Svårighet: Mkt lätt
356 Kcal / 100g
385 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Mannerströms vitvinssås
Tid: 45 min , Svårighet: Lätt
211 Kcal / 100g
203 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Sauce vin blanc ā glacer, ljus veloutésås passande till fisk i ugn
Svårighet: Halvavancerat
147 Kcal / 100g
169 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Velouté au vin blanc, ljus vitvinssås till sås eller soppa
Tid: 1 tim , Svårighet: Lätt
76 Kcal / 100g
70 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Sauce normande, krämig ljus sås till fisk, skaldjur och komage
Tid: 30 min , Svårighet: Medel
199 Kcal / 100g
234 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Sauce ā la orange, apelsinsås
Tid: 45 min , Svårighet: Halvavancerat
130 Kcal / 100g
130 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Bigarade Sauce, lyxig apelsinsås till anka
Tid: 45 min , Svårighet: Medel
109 Kcal / 100g
113 Kcal / portion
GBR (GI) 4 / portion
-
Sauce Bercy, ljus vitvinssås till kött eller fisk
Tid: 30 min , Svårighet: Medel
231 Kcal / 100g
228 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion