Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 230

Kcal / portion: 905

GBR (GI) / port: 0
Recept: 3619 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 8%
Fett: 20%
Kolhydrater: 4%
Fibrer: 1%
Ingredienser
Rostbiff tillagad skivad 400.0 gram 16%
Cornichon konserv 20.0 styck 1%
Syltlök 2.0 dl 3%
Pepparrot färsk 10.0 cm 2%
Champinjoner färska 8.0 styck 1%
Majonnäs äkta 2.0 dl 38%
Creme fraiche 4.0 dl 36%
Senap svensk 3.0 msk 2%
Flingsalt 0%
Kock: Petter, Kockskolan
Uppdragsgivare: Kunskapskokboken
Tillagning (15 min )
- Senapsröra: Hacka champinjonerna och blanda dem med majonnäs, crème fraiche och senap.
- Lägg upp skivad rostbiff, senapsröra, cornishons och syltlök på serveringsfat.
Riv pepparrot. - Lägg klickvis nyriven pepparrot på köttet, salta lätt och mal svartpeppar över maten.
Kockens kommentar
Detta är en perfekt rätt att använda överbliven rostbiff på. Vi hade en bit rostas (den mindre delen på en hel rostbiff) kvar. Därav de små köttbitarna på bilden.
PASSAR TILL
Fler recept inom Kötträtter
Liknande recept som Kall rostbiff med senapsröra
-
Rensouvas med torkade fikon och balsamsirap
Tid: 20 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Karin Ihre
-
Ugnstekt falukorv med äppelskivor och potatismos
Tid: 50 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Flygande fläskfilé
Tid: 25 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Panngrillad kassler
Tid: 25 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Pytt i panna
Tid: 35 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Spare ribs -tunna revbensspjäll
Tid: 1 tim 15 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Fläskfilé Oscar
Tid: 40 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Falukorvsgryta
Tid: 35 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Entrecôtestek primo
Tid: 3 tim , Svårighet: Medel, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Fläskschnitzel med äppelsås
Tid: 35 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Kockskolan