Carpaccio variazione-tre sorters oxfilé

Foto: Martin Hanner, Spisa.nu ¤

Carpaccio variazione-tre sorters oxfilé

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

Oxfilé skivad

350.0 

gram

Pepparrot nyriven

2.0 

msk

Oliver svarta avrunna

6.0 

styck

Ingefära färskriven

3.0 

msk

Olivolja

 

 

Parmesan nyriven

 

 

Salt och svartpeppar

 

 

 

Kockskolan:

 

Om carpaccio >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 
Dryckestips

Simonsig Labyrinth Cabernet Sauvignon

Smakrikt rött vin
Pris: 129 kr

Fler dryckestips

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 119

Kcal / portion: 124

GBR (GI) / port: 0

Recept: 497 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 18%

Fett: 4%

Kolhydrater: 2%

Fibrer: 1%

(Tillagad portion: 105 gram)

Ingredienser

Visa:

Oxfilé skivad 350.0 gram 86%

Pepparrot nyriven 2.0 msk 4%

Oliver svarta avrunna 6.0 styck 5%

Ingefära färskriven 3.0 msk 6%

Olivolja 0%

Parmesan nyriven 0%

Salt och svartpeppar 0%

 

Kockskolan:

Om carpaccio > Äts ej

Tillagning (15 min )

  1. Skär köttet i 12 tunna skivor och banka sedan ut dem så att de blir ännu tunnare.

  2. Lägg 3 skivor på varje tallrik och strö över hackade oliver, ingefära och pepparrot på oxfiléskivorna. Ringla över olivolja och strö över grovt salt och svartpeppar.

  3. Lägg en skiva hyvlad parmesan på varje köttskiva och lägg gärna en salladslök på varje tallrik som garnering. Servera. 

Fler recept inom Hummermeny (klassiskt)

Liknande recept som Carpaccio variazione-tre sorters oxfilé