Svensk mat, husmanskost (194 recept)
Sortera efter:
Relevans,
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
-
Svenskt sillbord - checklista
Svårighet: Lätt
0 Kcal / 100g
0 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Klassisk svensk grönsakssoppa
Tid: 30 min , Svårighet: Medel
45 Kcal / 100g
395 Kcal / portion
GBR (GI) 2 / portion
-
Pepparrotsgädda
Tid: 45 min , Svårighet: Medel
133 Kcal / 100g
489 Kcal / portion
GBR (GI) 8 / portion
-
Kokt höna eller kyckling med ris och curry
Svårighet: Medel
196 Kcal / 100g
863 Kcal / portion
GBR (GI) 14 / portion
-
Pannkakor, plättar
Tid: 30 min , Svårighet: Lätt
158 Kcal / 100g
1309 Kcal / portion
GBR (GI) 21 / portion
-
Biffstek med lök, Ångbåtsbiff med lök
Tid: 25 min , Svårighet: Lätt
92 Kcal / 100g
506 Kcal / portion
GBR (GI) 7 / portion
-
Räkor helt enkelt
Tid: 5 min , Svårighet: Lätt
236 Kcal / 100g
831 Kcal / portion
GBR (GI) 6 / portion
-
Köttbullar med potatismos och gräddsås
Tid: 45 min , Svårighet: Medel
183 Kcal / 100g
1035 Kcal / portion
GBR (GI) 6 / portion
-
Kokt fläsklägg med rotmos
Tid: 30 min (+ 3 tim) , Svårighet: Medel
173 Kcal / 100g
796 Kcal / portion
GBR (GI) 4 / portion
-
Gammaldags pannbiff
Tid: 40 min , Svårighet: Medel
156 Kcal / 100g
769 Kcal / portion
GBR (GI) 7 / portion