33 recept med Kokt fisk, fiskbullar
Sortera efter:
Relevans
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
-
Torsk med äggsås
Tid: 30 min , Svarighet: Medel, Kock:
93 Kcal / 100g
501 Kcal / portion
GBR (GI) 6 / portion
-
Torskfilé med ägg och ärter i smörsås
Näringsberäkning: Bacon som steks tappar mycket fett och vatten vid steknin...
Tid: 30 min , Svarighet: Medel, Kock:
172 Kcal / 100g
829 Kcal / portion
GBR (GI) 7 / portion
-
Kokt röding med romsås
Det finns olika slags rödingar, i Sverige främst storröding och fjällröding. ...
Tid: 25 min , Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan
155 Kcal / 100g
674 Kcal / portion
GBR (GI) 7 / portion
-
Ångkokt lax i sojasås
Tid: 25 min , Svarighet: Medel, Kock:
122 Kcal / 100g
486 Kcal / portion
GBR (GI) 8 / portion
-
Kokt rockavinge med rostad kapris och purjo
Rockor är svåra att få tag på, då de börjar bli utrotningshotade. De liknar stö...
Tid: 25 min , Svarighet: Medel, Kock:
160 Kcal / 100g
623 Kcal / portion
GBR (GI) 8 / portion
-
Gösfilé med remouladesås
Ibland när man köper gösfilé kan det komma med tillhörande fiskrom. Denna kan s...
Tid: 20 min , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
152 Kcal / 100g
605 Kcal / portion
GBR (GI) 8 / portion
-
Truite au bleu - blåforell
Blåforell är en klassisk recept. För att fisken (skinnet) skall bli blå måste...
Tid: 35 min , Svarighet: Lätt, Kock:
143 Kcal / 100g
540 Kcal / portion
GBR (GI) 8 / portion
-
Pepparrotsgädda
Gädda ratas av många för att den är så benrik. Vill man undvika risken med be...
Tid: 45 min , Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan
133 Kcal / 100g
489 Kcal / portion
GBR (GI) 8 / portion
-
Torskcurrysoppa
Tid: 30 min , Svarighet: Medel, Kock:
62 Kcal / 100g
372 Kcal / portion
GBR (GI) 8 / portion
-
Rob´s sweet & sour tuna (friluftsmat)
Tid: 15 min , Svarighet: Lätt, Kock: Primus
107 Kcal / 100g
649 Kcal / portion
GBR (GI) 8 / portion
Fisk
- Gravad, rimmad fisk
- Ceviche
- Inkokt fisk
- Kokt fisk, fiskbullar
- Lutfisk
- Pannstekt, halstrad laxfisk
- Pannstekt, halstrad vitfisk
- Pannstekt strömming, makrill
- Fiskburgare
- Ugnslagad laxfisk
- Ugnslagad vitfisk
- Vitfiskgratäng, låda
- Grillad och rökt fisk
- Friterad fisk
- (Sillrätter, SOS >)
- (Fisksoppa, gryta >)