33 recept med Kokt fisk, fiskbullar
Sortera efter:
Relevans
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
-
Kattens lax- och avokadotartarrullar
Servera som förrätt med rostat bröd och en klick philadelphiaost och valfria ...
Svarighet: Mkt lätt, Kock:
223 Kcal / 100g
544 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Sichuanpepprig fiskgryta
Sichuanpeppar är fröna från ett litet rönnbärsliknande träd i Kina eller Japa...
Tid: 40 min , Svarighet: Halvavancerat, Kock:
133 Kcal / 100g
553 Kcal / portion
GBR (GI) 2 / portion
-
Gösfilé med remouladesås
Ibland när man köper gösfilé kan det komma med tillhörande fiskrom. Denna kan s...
Tid: 20 min , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
152 Kcal / 100g
605 Kcal / portion
GBR (GI) 8 / portion
-
Laxqueneller, torskqueneller och andra fiskbullar
Fiskqueneller kan man tillaga av nästan all slags fisk. Det blir vackert om m...
Tid: 30 min , Svarighet: Halvavancerat, Kock:
135 Kcal / 100g
605 Kcal / portion
GBR (GI) 5 / portion
-
Kokt rockavinge med rostad kapris och purjo
Rockor är svåra att få tag på, då de börjar bli utrotningshotade. De liknar stö...
Tid: 25 min , Svarighet: Medel, Kock:
160 Kcal / 100g
623 Kcal / portion
GBR (GI) 8 / portion
-
Kokt hel lax, laxöring och röding på klassiskt vis, varm eller kall
Man kan använda urbenad laxsida med skinn vilket blir enkla...
Tid: 1 tim , Svarighet: Lätt, Kock:
187 Kcal / 100g
647 Kcal / portion
GBR (GI) 9 / portion
-
Rob´s sweet & sour tuna (friluftsmat)
Tid: 15 min , Svarighet: Lätt, Kock: Primus
107 Kcal / 100g
649 Kcal / portion
GBR (GI) 8 / portion
-
Kokt röding med romsås
Det finns olika slags rödingar, i Sverige främst storröding och fjällröding. ...
Tid: 25 min , Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan
155 Kcal / 100g
674 Kcal / portion
GBR (GI) 7 / portion
-
Lax från Jörn (GI-recept)
GI 1 = mycket lågt. Alla recept på hemsidan GI-beräknas automatiskt. Gå in på...
Svarighet: Medel, Kock:
164 Kcal / 100g
789 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Piggvar med linspuré och chokladsås
Piggvar som art anses "missgynnad" dvs viss utrotningsrisk. Läs mer...
Tid: 50 min , Svarighet: Avancerat, Kock:
164 Kcal / 100g
824 Kcal / portion
GBR (GI) 3 / portion
Fisk
- Gravad, rimmad fisk
- Ceviche
- Inkokt fisk
- Kokt fisk, fiskbullar
- Lutfisk
- Pannstekt, halstrad laxfisk
- Pannstekt, halstrad vitfisk
- Pannstekt strömming, makrill
- Fiskburgare
- Ugnslagad laxfisk
- Ugnslagad vitfisk
- Vitfiskgratäng, låda
- Grillad och rökt fisk
- Friterad fisk
- (Sillrätter, SOS >)
- (Fisksoppa, gryta >)