Gösfilé med remouladesås
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

el. persilja

 

 

Potatis

800.0 

gram

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Gösfilé med remouladesås

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 152

Kcal / portion: 605

GBR (GI) / port: 8

Recept: 2420 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 9%

Fett: 8%

Kolhydrater: 10%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 399 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

el. persilja %

Potatis 800.0 gram 22%

 

...

Skapat av
Kockskolan

Tillagning (20 min )

  1. Skala och koka potatis. Finhacka gräslök.
  2. Häll i vatten, lagom för att täcka fisken, citronsaft och salt i en kastrull. Koka upp.
  3. Sänk till låg värme och lägg i gösfileérna och låt dem sjuda i 3-5 minuter, tills fisken är precis genomvit.
  4. Lägg upp och garnera med gräslök eller persilja.

Kockens kommentar

Ibland när man köper gösfilé kan det komma med tillhörande fiskrom. Denna kan stekas och ätas till som en delikatess. Det bruna på bilden är rom.

PASSAR TILL

Svensk remouladsås

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem