10 recept med Inkokt fisk
Sortera efter:
Relevans
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
- 
              
              Klassisk laxaladåb - kall inkokt lax i gelé
Laxaladåb kan med fördel tillagas dagen före servering för att se att gelén s...
Tid: 45 min (+ 4 tim) , Svarighet: Medel, Kock:
                194 Kcal / 100g
                856 Kcal / portion
                GBR (GI) 7 / portion
 - 
              
              Kall inkokt lax
Kall inkokt lax är en midsommarklassiker. Receptet hämtat från "Klassisk...
Tid: 40 min (+ 1 tim) , Svarighet: Halvavancerat, Kock: Sv. Institutet SI
                194 Kcal / 100g
                732 Kcal / portion
                GBR (GI) 4 / portion
 - 
              
              Annes i ättika inkokta sommarlax
Att koka fisk i ättikslag är klassisk svensk sommarmat.Inkokt innebär att något...
Tid: 30 min , Svarighet: Lätt, Kock:
                201 Kcal / 100g
                452 Kcal / portion
                GBR (GI) 0 / portion
 - 
              
              Fläderinkokt regnbåge (regnbågslax) med citrusyoghurt
Fisken passar utmärkt på ett buffébord. Regnbågslax tillagas på samma sätt ...
Tid: 20 min (+ 2 tim) , Svarighet: Medel, Kock:
                113 Kcal / 100g
                528 Kcal / portion
                GBR (GI) 7 / portion
 - 
              
              Ciderinkokt lax med äppelyoghurt
Inkokt innebär att något kokats i smakrikt spad och serveras kall. Serverad i...
Tid: 30 min (+ 24 tim) , Svarighet: Medel, Kock:
                130 Kcal / 100g
                391 Kcal / portion
                GBR (GI) 1 / portion
 - 
              
              Inkokt lax med svensk Caesarsås
Servera som lätt måltid eller som förrätt. För fylligare maträtt servera me...
Tid: 30 min (+ 8 tim) , Svarighet: Lätt, Kock: Arla
                213 Kcal / 100g
                405 Kcal / portion
                GBR (GI) 0 / portion
 - 
              
              Inkokt strömming
Klassiskt alternativ med ryggbenet kvar. Koka upp en lag av vatten, salt oc...
Tid: 30 min (+ 24 tim) , Svarighet: Medel, Kock:
                50 Kcal / 100g
                139 Kcal / portion
                GBR (GI) 7 / portion
 - 
              
              Klassisk inkokt makrill, kokt makrill
Inkokt (= kall) makrill var förr vanligt på smörgåsbordet. Fisken kan ocks...
Tid: 45 min (+ 2 tim) , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
                226 Kcal / 100g
                953 Kcal / portion
                GBR (GI) 7 / portion
 - 
              
              Ansjovisinkokt lax med gräslöksmajonnäs
Passar som förrätt eller på smörgåsbordet.Inkokt innebär att något kokats i...
Tid: 24 tim , Svarighet: Mkt lätt, Kock:
                351 Kcal / 100g
                528 Kcal / portion
                GBR (GI) 0 / portion
 - 
              
              Glögginkokt lax med stuvad grönkål
Har man tillgång till skinkspad till exempel från koket av julskinka och färs...
Tid: 5 min (+ 1 tim) , Svarighet: Lätt, Kock:
                126 Kcal / 100g
                481 Kcal / portion
                GBR (GI) 5 / portion
 
Fisk
- Gravad, rimmad fisk
 - Ceviche
 - Inkokt fisk
 - Kokt fisk, fiskbullar
 - Lutfisk
 - Pannstekt, halstrad laxfisk
 - Pannstekt, halstrad vitfisk
 - Pannstekt strömming, makrill
 - Fiskburgare
 - Ugnslagad laxfisk
 - Ugnslagad vitfisk
 - Vitfiskgratäng, låda
 - Grillad och rökt fisk
 - Friterad fisk
 - (Sillrätter, SOS >)
 - (Fisksoppa, gryta >)