33 recept med Kokt fisk, fiskbullar

  • Pocherade fiskbullar

    Pocherade fiskbullar

    Om man formar fiskbullar likt en njure och döper om dem till "queneller&qu...

    Tid: 20 min , Svarighet: Medel, Kock:

    178 Kcal / 100g

    398 Kcal / portion

    GBR (GI) 0 / portion

  • Ångad torsk i körvelbuljong

    Ångad torsk i körvelbuljong

    Tid: 25 min , Svarighet: Medel, Kock:

    87 Kcal / 100g

    433 Kcal / portion

    GBR (GI) 11 / portion

  • Ångkokt stenbit i fänkålsbuljong

    Ångkokt stenbit i fänkålsbuljong

    Stenbit är en ful och svårfiléad fisk, men också en mycket välsmakande sådan. E...

    Tid: 1 tim 20 min , Svarighet: Medel, Kock:

    82 Kcal / 100g

    443 Kcal / portion

    GBR (GI) 6 / portion

  • Lax med spenat och vita bönor (GI-recept)

    Lax med spenat och vita bönor (GI-recept)

    GI 3 = lågt, men det är också kalorivärdet. Enligt Dietkokbokens analys av GI...

    Svarighet: Lätt, Kock:

    118 Kcal / 100g

    481 Kcal / portion

    GBR (GI) 2 / portion

  • Ångkokt lax i sojasås

    Ångkokt lax i sojasås

    Tid: 25 min , Svarighet: Medel, Kock:

    122 Kcal / 100g

    486 Kcal / portion

    GBR (GI) 8 / portion

  • Pepparrotsgädda

    Pepparrotsgädda

    Gädda ratas av många för att den är så benrik. Vill man undvika risken med be...

    Tid: 45 min , Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan

    133 Kcal / 100g

    489 Kcal / portion

    GBR (GI) 8 / portion

  • Torsk med äggsås

    Torsk med äggsås

    Tid: 30 min , Svarighet: Medel, Kock:

    93 Kcal / 100g

    501 Kcal / portion

    GBR (GI) 6 / portion

  • Pocherad sej med belugalinser, rökt bogfläsk och vitlökskesella

    Pocherad sej med belugalinser, rökt bogfläsk och vitlökskesella

    Pancetta är rökt stekfläsk. Till skillnad från svenskt rimmat stekfläsk har...

    Tid: 35 min , Svarighet: Medel, Kock:

    94 Kcal / 100g

    501 Kcal / portion

    GBR (GI) 2 / portion

  • Squashplättar med rökt lax

    Squashplättar med rökt lax

    Det går att byta ut den rökta laxen till steka laxbitar.Gräddfilen kan bytas mo...

    Svarighet: Medel, Kock:

    151 Kcal / 100g

    519 Kcal / portion

    GBR (GI) 2 / portion

  • Truite au bleu - blåforell

    Truite au bleu - blåforell

    Blåforell är en klassisk recept. För att fisken (skinnet) skall bli blå måste...

    Tid: 35 min , Svarighet: Lätt, Kock:

    143 Kcal / 100g

    540 Kcal / portion

    GBR (GI) 8 / portion

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem