33 recept med Kokt fisk, fiskbullar

  • Kokt rockavinge med rostad kapris och purjo

    Kokt rockavinge med rostad kapris och purjo

    Rockor är svåra att få tag på, då de börjar bli utrotningshotade. De liknar stö...

    Tid: 25 min , Svarighet: Medel, Kock:

    160 Kcal / 100g

    623 Kcal / portion

    GBR (GI) 8 / portion

  • Sichuanpepprig fiskgryta

    Sichuanpepprig fiskgryta

    Sichuanpeppar är fröna från ett litet rönnbärsliknande träd i Kina eller Japa...

    Tid: 40 min , Svarighet: Halvavancerat, Kock:

    133 Kcal / 100g

    553 Kcal / portion

    GBR (GI) 2 / portion

  • Fiskpaté med räkor

    Fiskpaté med räkor

    För att göra en fiskpaté bör fet fisk väljas, till exempel kolja, sej eller m...

    Tid: 45 min , Svarighet: Medel, Kock:

    81 Kcal / 100g

    84 Kcal / portion

    GBR (GI) 0 / portion

  • Laxpaté med dill

    Laxpaté med dill

    Tid: 30 min , Svarighet: Lätt, Kock:

    247 Kcal / 100g

    155 Kcal / portion

    GBR (GI) 0 / portion

  • Laxterrin

    Laxterrin

    Tid: 1 tim 20 min , Svarighet: Medel, Kock:

    237 Kcal / 100g

    226 Kcal / portion

    GBR (GI) 0 / portion

  • Skrei (torsk) i kronärtskockelag med svarta oliver

    Skrei (torsk) i kronärtskockelag med svarta oliver

    Skrei är norsk torsk när den är som bäst. Bjud hem några goda vänner och laga s...

    Tid: 50 min , Svarighet: Medel, Kock:

    77 Kcal / 100g

    357 Kcal / portion

    GBR (GI) 2 / portion

  • Ångad torsk i körvelbuljong

    Ångad torsk i körvelbuljong

    Tid: 25 min , Svarighet: Medel, Kock:

    87 Kcal / 100g

    433 Kcal / portion

    GBR (GI) 11 / portion

  • Torskfilé med ägg och ärter i smörsås

    Torskfilé med ägg och ärter i smörsås

    Näringsberäkning: Bacon som steks tappar mycket fett och vatten vid steknin...

    Tid: 30 min , Svarighet: Medel, Kock:

    172 Kcal / 100g

    829 Kcal / portion

    GBR (GI) 7 / portion

  • Torsk med tomat, ägg och pepparrot

    Torsk med tomat, ägg och pepparrot

    Tid: 30 min , Svarighet: Lätt, Kock:

    141 Kcal / 100g

    377 Kcal / portion

    GBR (GI) 0 / portion

  • Ångad torsk med tomat, vita bönor och fänkål

    Ångad torsk med tomat, vita bönor och fänkål

    Tid: 30 min , Svarighet: Medel, Kock:

    74 Kcal / 100g

    336 Kcal / portion

    GBR (GI) 2 / portion

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem