Torskfilé med ägg och ärter i smörsås
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

 

Kockskolan:

 

Så kokas fisk >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Torskfilé med ägg och ärter i smörsås

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 172

Kcal / portion: 829

GBR (GI) / port: 7

Recept: 3315 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 11%

Fett: 13%

Kolhydrater: 7%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 481 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

 

Kockskolan:

Så kokas fisk > Äts ej

...

Skapat av
Petter, Kockskolan

Tillagning (30 min )

  1. Hårdkoka ägg i 8 minuter och låt svalna i kallt vatten.
  2. Skala och koka potatis (cirka 20 minuter).
  3. Tärna och stek bacon krispigt i torr panna. Lägg att rinna av på hushållspapper.
  4. Koka upp rikligt med lättsaltat vatten. Lägg i torsken och dra kastrullen från värmen. Låt torsken ligga kvar 10-12 minuter.
  5. Skala och finhacka ägg. Smält smör i panna. Tillsätt ärter, ägg och bacon. Låt allt bli varmt i ett par minuter.
  6. Lägg upp på tallrik tillsammans med fisken.

Kockens kommentar

Näringsberäkning: Bacon som steks tappar mycket fett och vatten vid stekning. För att få rätta vikt- och näringsvärden kan man i systemet välja speciella ingredienser till exempel " Bacon som knapersteks". Läs mer, klicka på ingrediensen.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem