Torsk med tomat, ägg och pepparrot
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Portioner: 4

Pepparrot

4.0 

cm

Salt och peppar

 

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Torsk med tomat, ägg och pepparrot

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 141

Kcal / portion: 377

GBR (GI) / port: 0

Recept: 1507 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 14%

Fett: 9%

Kolhydrater: 1%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 268 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Pepparrot 4.0 cm 2%

Salt och peppar 0%

 

...

Skapat av
Magnus, Kockskolan

Tillagning (30 min )

  1. Lägg torskfiléer i en form. Strö över lite salt. Låt ligga i cirka 10 minuter.
  2. Koka ägg i 8 minuter. Spola i kallt vatten. Skala och hacka äggen grovt.
  3. Smält smör. Tärna tomater. Strimla persilja.
  4. Koka upp vatten i en låg och vid kastrull. Lägg i fisken när det kokar kraftigt. Dra genast av från plattan. Lägg på ett lock. Efter 5-6 minuter är fisken klar beroende på storlek. Tag upp och låt rinna av lite.
  5. Blanda smör, tomat, ägg och persilja. Smaka av med salt och peppar. Lägg fisken på en tallrik. Skeda över smörblandningen. Riv färsk pepparrot över efter smak.
  6. Servera med nykokt potatis svängd i lite smör och flingsalt. Mums.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem